Kuba -> Moja izkušnja... (27.11.2006 15:03:41)
|
Zadnje čase se mi je zdelo, da je moja ginekologinja nekam čudna. Vedno ko sem prišla k njej na pregled in ji povedala za svoje težave je delovala kot da se me hoče čimprej rešiti. Na hitro je predpisala tablete in me odzdravila. Ko sem drugič doživela isto sem se zacela sprasevat kaj se dogaja? Da ji ne morem povedati niti vseh svojih težav??? Nekaj tednov potem sem imela kar mocne tezave in HVALA BOGU tisti teden ni bilo zdravnice in sem morala k drugemu gin. Imela sem nekaj pomislekov, ker nisem bila navajena na M gin. No, in me je zelo presenetil v pozitivnem smislu!! Odločila sem se da bom hodila k njemu, ker je bolj človeški in se res zavzame za pacienta. Sej je tudi ta bila ženska na začetku fajn, ampak zgleda, da ko enkrat ko je dobila preveč pacientov se je malo 'napihnila'. Da vam povem, da se sedaj ko sem sla k drugemu gin. počutim veliko bolje (boljša terapija), zato vam svetujem da si ne delate prevelikih težav pri menjavi gin. če vam ne paše, saj gre za vaše zdravje!!! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|