|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj na smuče???
27.11.2006 11:39:31   
noe
Mene pa zanima, kdaj ste na smuče postavili vaše škrate?
Naš je star 2 leti in 3 mesece in nekateri pravijo , da na tiste plastične za letos pa potem drugo leto na taprave, nekateri pa so kar za taprave.Glede na to da res še nima verjetno dovolj moči v nogah, me zanima kdaj ste jih dali na smuče vi?
Ker oba rada smučama, komaj čakam , da bo lahko šel zraven.

p.s. mi že komaj čakamo na sneguser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj na smuče???
27.11.2006 11:57:23   
žiža
kadar koli ga že boste postavili na smuči, ne ga na plastične. mi bomo letos probali. Sej se pri teh letih ne gre za smučanje bolj je pomemben občutek in hoja na smučeh.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2006 12:07:22   
Anonimen
Meni je pa žal, da ga nismo dali prvo leto na plastične. Ker s pravimi niti pod razno ni hotel "smučat". Vse, kar je naredil, je bilo to, da jih je takoj zmetal dol. Sem pa gledala enega ravno toliko starega fantka (takrat dobri dve leti starega), kako se je zabaval s plastičnimi smučkami, ko je lepo hodil sem in tja in bil blazno pososen, da "smuča".
Tako da izkušnje so različne. Predvsem je odnisno od značaja otroka, ali je potrpežljiv, vztrajen, ali je zaletal in nepotrpežljiv. No, naš je to drugo.
Letos bo na smučeh tretje leto, upam, da tokrat kaj dlje kot 5 sekund.

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2006 12:10:28   
mojcapr
Mi smo tavečemu pri 3 kupili plastične in je bil stan vržen denar. Tako da jih tamali sploh ne bomo dali gor. Kupi prave smuče, res pa je odvisno od otroka. pač če noče, noče, ne smeš ga siliti. Tamali 2,5 let bomo letos kupili taprave in mislim, da bo ko bo videla bratca čisto ponorela. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2006 12:13:05   
tinica
Mi bomo letos tudi našega Tin-a (2 leti in 3 mesece) dali na prave smuči, pancarje že imamo samo smuči moramo še nabaviti. Mene pa zanima, ker sva se zadnjič z mojim malo pogovarjala ali tako majhen otrok potrebuje palice za smučanje ali ne? Moj trdi, da tako ali tako ne bo vedel kaj z njimi, jaz pa sem mnenja, da je fajn, da mu dama tudi palice zraven, da se že od začetka navadi, da so pač pri smučanju "potrebne" oz. da so del smučarske opreme.

Lp, Tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2006 14:18:39   
Anonimen
Mi smo imeli tudi palice. S tistimi se je še največ igral.user posted image

(odgovor članu tinica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2006 19:12:29   
nuala
Kupite pancarje, smuči ( taprave ) si najprej enkrat sposodite da boste vidle kaj bo, palc ne rabijo, fine pa so tiste od odraslih, da se otrok prime in igra vlečnico s starši.

V zarukanih avstrijskih hribih kamor hodmo mi smučat, čist ta mali z dudo smučajo s starši, je ful dobro videt. Nam lani ( 3 leta ) ni kaj preveč uspevalo ( no, saj je smučal, cca 30 min / dan ).

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2006 19:52:20   
filipinka
user posted image Nas so v smuč. šoli na faksu učili, da otroka damo na smuči, ko stabilno hodi-to je nekje pri dveh letih. Tako, da bomo mi našega letos dali. user posted image  In pri malih smučarjih se ne uporabljajo palice.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2006 12:17:20   
noe
Pa  bo zopet po mojeuser posted image user posted image , torej gremo na smuče letosuser posted image . Hvala punce,lp

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2006 14:09:49   
honey
Mi bomo našega Tima (20 mesecev) tudi že letos postavili na smučke. Sicer ne pričakujem, da bo že smučal, ampak vsaj navadil se bo stati na smučah in bomo videli, če bo sploh imel veselje. Ker se mi zdi, da manjši je, manj bo imel strahu.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2006 14:40:49   
nejcko
Ma ne vem, no, punce, a se vam ne zdi, da malo pretiravateuser posted image Otroka pri dobrih (ene pa pri slabih) dveh letih v pancarje tlačit, pa taprave dilce z okovjem gor, pa še palice v rokeuser posted image
Naš 5-letnik gre letos smučat z vrtcem in so nam strogo zabičali, da palic niti pod razno! To je prvo.
Drugo - otrok se mora najprej naučiti držati ravnotežje, predvsem pa se sploh naučiti premikati z nečim dolgim na svojih podplatih, torej so plastične smučke več kot dovolj za enega dve leti starega otroka. Moja prijateljica je inštruktorica smučanja, njen oče pa je bil prof. na DIF-u in sama svojega sina pred 3. letom niti na plastične smuči ni postavila.  Otrok naj bi "smuči" šele takrat malo usvojil, tehniko pluga pa šele med 4. in 5. letom.

Tako da vse tiste, ki se tako zelo veselite družinskega smučanja - vzemite s seboj še sanke, zase pa zelo toplo obutev. Pa brez zamere.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.11.2006 21:06:52   
kofetek2010
tukaj imaš podobno temo:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1171694&mpage=1&key=&#1174641 user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?