Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
[Anketa]
|
Vročine stanje NOVEMBER/DECEMBER
|
DA |
|
NE |
|
Skupaj glasov: 78
|
(Zadnji oddan glas : 4.12.2006 18:09:55)
(Glasovanje traja do: -- )
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je vaš otrok imel vročino v NOVEMBRU/... 26.11.2006 19:51:51
|
|
|
|
Primoza
|
Po začetnih klikih sodeč bo "dvoboj" napet.
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok imel vročino v NOVEMBRU/... 26.11.2006 22:12:55
|
|
|
|
muza
|
.....by the way, za december je še malo hitro, a ne?
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok imel vročino v NOVEMBRU/... 26.11.2006 22:32:16
|
|
|
|
Primoza
|
Sredi decembra se bo anketa zaključila. Do takrat pa pridno glasujte za svojo opcijo.
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok imel vročino v NOVEMBRU/... 26.11.2006 22:56:31
|
|
|
|
Marogica
|
Z mojim glasom je ravno 50:50. Na srečo spadam med "nevročinske" in to pri obeh otrokih.
|
|
RE: Ali je vaš otrok imel vročino v NOVEMBRU/... 27.11.2006 12:08:25
|
|
|
|
suzy007
|
Moj odgovor je na žalost JA, vendar ni imela klasične virozice, temveč je dobila herpes v ustih (tudi okoli ust) in je imela 5 dni 40 vročine... Pa še kup drugih težav. Danes je šla prvič po dveh tednih v vrtec.
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok imel vročino v NOVEMBRU/... 27.11.2006 12:20:34
|
|
|
|
Anonimen
|
moj odgovor je ne. čeprov je bla rahlo prehlajena. ni mus, če ima otrok virozo, da jo spremlja vročina! tako da ne vem če je vročina primeren pokazatelj za to nammbnost ankete. lahko ima vročino tudi zaradi druge bolezni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2006 12:48:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok imel vročino v NOVEMBRU/... 27.11.2006 16:55:43
|
|
|
|
Primoza
|
Seveda nekega splošnega pokazatelja ni ampak bistvo je da se loči "smrkave nosove" od resnejših viroz, ki jih vedno spremlja vročina. Herpesov in podbnega je skozi celo leto enako. To da pa prihaja čas viroz pa se kar vidi iz primerjave s prejšnjo anketo, ki sem jo lansiral pred mesecem.
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok imel vročino v NOVEMBRU/... 28.11.2006 19:31:03
|
|
|
|
sashka
|
Naš otrok ima danes prvi dan, od predhodno petih, ko je bil cel dan brez vročine. Zdravnik je bil pri odločitvi na meji med virozo in bakterijo, ampak imava še kontrolo, tako, da upam na čimprejšnjo ozdravitev... Drugače pa tudi smrkamo, nam teče iz oči, smo omotični, itd.
|
|
RE: Ali je vaš otrok imel vročino v NOVEMBRU/... 2.12.2006 8:10:01
|
|
|
|
Primoza
|
Po dosedanjih odgovorih v anketi lahko opazimo, da smo že kar krepko zakorakali v obdobje viroz. In to kljub temu, da so temperature še naprej (pre)visoke za ta letni čas.
< Sporočilo je popravil primoza -- 2.12.2006 8:29:13 >
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok imel vročino v NOVEMBRU/... 4.12.2006 12:02:57
|
|
|
|
Anonimen
|
OK, zdaj sem kliknila ne Kaj naj svoj glas popravim, če (bog ne daj) v decembru zboli?
|
|
|
|
RE: Ali je vaš otrok imel vročino v NOVEMBRU/... 4.12.2006 17:42:15
|
|
|
|
Primoza
|
Anketa ne bo več odprta dolgo, par dni nato jo bom zaklenil in ponovil isto anketo konec decembra. Tako da boste že še prišli na vrsto, upajmo da tudi naslednjič pod Ne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?