|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vneto uho
26.11.2006 18:31:39   
Žabbaa
moj petmesečnik se je pred štirinajstimi dnevi začel praskati po desnem ušesu.Ko sem pozorneje pogledala v uho sem zagledala bel izcedek in ga takoj peljala pediatru,ta je potrdil vneto uho in predpisal antibiotik ter operil kapljice, vendar pa mi je fermacevt v lekarni odsvetoval kapljice glede na otrokovo starost, zato mu jih nisem dajala.Antibiotik smo jemali en teden,izcedka že po dveh dneh ni bilo več.Danes pa se je izcedek ponovil.Otrok se zopet praska,to je pa tudi vse.Je normalno aktiven, razpoložen in nič ne joka.Tudi prvič je bilo tako, zato mi vsak reče, da če bi bilo uho vneto, bi otrok jokal na ves glas.Jutri grem nazaj k pediatru.Kakšne izkušnje imate ve? Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vneto uho
26.11.2006 18:33:23   
Bubamaraa
Edina stvar, ki je Danaji pomagala pri vnetju ušes je bil od Justa olje Tea tree.....Sem ji samo z bebi palčko namazala znotraj ušesa in se je vse spucalo in unetje pozdravilo.......Če imaš možnost si nabavi to olje.....

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Žabbaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vneto uho
26.11.2006 20:56:21   
vanč
Žabbaa!
Mi imamo ravnokar vnetje obeh ušesk. Stari smo sicer 14 mesecev. Dobili smo antibiotik in tudi operil kapljice. Moram pa povedat, da naš mali tudi ni jokal. Čez dan je bil normalno aktiven, ponoči je pa samo stokal v spanju in se praskal po ušesih. Ko sva šla na pregled je zdravnik rekel. da ima fajn uneta ušeska.
Hočem povedat, da imajo najbrž že otroci različen prag bolečine in je neumno čakati na jok zaradi bolečine. Na operil kapljicah res piše da so primerne od 1 leta naprej. Vendar poznam mamice,ki so jih uporabljale že med močnejšimi prehladi pred enim letom. Ti kar vprašaj zdravnika.

_____________________________

vanč

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vneto uho
27.11.2006 7:32:14   
srki
Pri nas so se ta vnetja ponavljala en za drugim. Vsak mesec smo bili na antibiotiku. Možno je, da mu antibiotik ni prijel oz. ni bil pravi. Našemu je nucal edino CeClor, Hiconcil absolutno ne.

Je pa čisto možno, da nič ne joka in je normalno razpoložen. Pri nas je bilo pri vseh vnetjih tako-še vročine ni imel, samo izcedke.

Upam, da se čimprej pozdravite!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vneto uho
27.11.2006 10:32:26   
munip
Kot so že predhodnice napisale, ni nujno, da otrok joka. Naš je bil čez dan živahen, ponoči pa zelo nemiren in je stokal. Vnetje ušes moraš nujno pozdraviti do konca. To, da je iz ušeska pritekel gnojček namreč pomeni, da je bobnič že počil. Če se to zgodi enkrat, dvakrat ni nobene panike, se lepo zaraste, če pa bi se to kar naprej ponavljalo pa lahko ostane večja brazgotina ki lahko v končni fazi vpliva tudi na sluh. Mi je vse to povedal specialist, ker se je našmu tamalmu tut kar naprej ponavljalo. Hiconcil ni pomagal, pa nam je specialist dal CeClor in Operil P (na začetku še ene kapljice za uho, ker je že bobnič počil). To je blo O.K. Drugač mi je pa še povedal znake, ki lahko privedejo do vnetja:
- smrčanje med spanjem
- jutranje hropenje
- izcedek iz noska

Vse to so znaki, da je nosek zamašen. Vnetje se v učesa namreč vedno razširi preko nosa preko Evstahijeve cevi. Torej, takoj ko zaznaš katerega od teh znakov začni spirati s fiziološko. Otroku nekajkrat na dan našpricaj nos. Pa ne nehaj takoj, ko znaki izginejo.

Našmu tamalmu trenutno spet teče iz nosa, pa se zadeva zaenkrat na srečo še ni razširila na uho. Upam, da pri tem tudi ostane.

(odgovor članu Žabbaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vneto uho
28.11.2006 20:45:44   
Ezi
Ja, tudi jaz bi vam svetovala veliko fiziološke, da bo nosek vedno prehoden in s tem ušesa na varnem.

(odgovor članu munip)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vneto uho
28.11.2006 20:57:36   
Žabbaa
vsem skupaj hvala za nasvete! uporabljamo velikoooo fiziološke in ušeska skrivamo pod kapico in bomo kmalu kot novi!

(odgovor članu Žabbaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Angelska imena za deklice in dečke
Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?