Redni ciklusi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

GoYa -> Redni ciklusi (26.11.2006 12:49:52)

Prvo M sem kljub polnemu dojenju dobila 7t po porodu. Trajala je 5 dni, tako kot ponavadi. Potem sem drugo dobila že po 20-ih dneh in je trajala samo 3 dni. Sedaj je ni že skoraj 40 dni. Ves čas imam občutek, kot da bo pravkrat prišla, pa je ni od nikoder. Glede na to, da še vedno polno dojm, pripisujem nerednost temu in smatram, da je to ok.

Kdaj so se vam M uredile in postale redne?

PBJ -> RE: Redni ciklusi (26.11.2006 13:52:54)

Točno 6 mesecev po porodu sem dobila M. Od takrat naprej so redne nekako med 24-30 dni- kot pred nosečnostjo. Še vedno dojim (mali je star 16m), M pa niso več tako močne kot nekoč...

Katrin -> RE: Redni ciklusi (26.11.2006 14:00:14)

Jaz sem prvo menstruacijo dobila 11 mesecv po porodu, od takrat so redne.

Mislim, da je tudi pri tebi vse ok, saj še vedno dojiš in se redni ciklus še ni vzpostavil.

Lp, katrin

lukec -> RE: Redni ciklusi (26.11.2006 14:15:02)

Jaz sem prvo, tako kot ti, dobila sedmi teden po porodu in od takrat je ostala redna kljub dojenju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. To kar se dogaja tebi pa je veliko bolj pogosto in običajno, kot to kar se je dogajalo meni. Tako da, vse O.K. in normalno.

ČebelicaMaja -> RE: Redni ciklusi (26.11.2006 20:48:40)

Jaz sem prvo dobila 7 t po porodu, naslednjo pa čez 4 mesece, ko sva se nehali dojit... zdaj sta zaenkrat obe prišli redno... po  moje je res zaradi dojenja, vsaj pri meni je bilo isto...

dory -> RE: Redni ciklusi (27.11.2006 19:19:57)

pred porodom sem svoje telo dobro poznala in tocno sem vedla kdaj bom dobila M,..je bla natancna skoraj do ure...po porodu se mi zdi,da to ni vec moje telo...M so neredne...kdaj so ali jih sploh ni....je pa res,da mi je G po porodu ugotovila tezave s scitnico,tako,da bomo verjetno zaceli tudi z doloceno terapijo...sem pa 2,5leta po porodu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Stran: [1]