bonika -> RE: koliko km do službe (28.11.2006 9:55:20)
|
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][sm=smiley20.gif] Držim pesti in upam da boš dobila to službo v šempetru!!! jaz se vozim 15 km, ovinkasta cesta čez hrib, saj je čist cool, dokler ni snega, 20 minut porabim za vožnjo, največ pol ure, če vozim za kakšnim kamionom ali traktorjem, ko pa pride zima me vsako leto mine, da bi se še vozila, enkrat sem tudi že na ledu zletela s ceste, pa verige gor in dol nonstop, takrat ful zavidam tistim, ki lahko gredo peš v službo. pa snežni plazovi in toliko snega da se tudi z verigami ni dalo čez, sem morala prespati pri prijateljici, pa delovni prazniki in nedelje in takrat še slabše plužene ceste. moj se pa vozi v LJ, 50 km, 1 uro v eno stran, 10 urni delavnik, 2 uri vožnje, in je zdoma 12 ur dnevno, ima pa vsaj proste vikende in praznike, takrat pa mene ni doma, in mam fulkrat vsega poln kufr ker smo tako malo skupej. ni lepšega če imaš službo blizu in si lahko dovolj časa z otroki in partnerjem, ali pa če že med tednom ne, pa da si lahko vsaj za konec tedna z družino. samo kaj češ v teh naših hribovskih krajih je težko dobit dobro službo. Želim ti OGROMNO SREČE, da dobiš to službo v Šempetru in da ti bo tam všeč in se boš dobro počutila!
|
|
|
|