paris -> RE: navajanje na kahlico v knjigah, programih... (26.11.2006 9:52:21)
|
Pri nas je bilo podobno kot pravi Gina. Ko je bil sin star 2 leti sem se odločila, da je čas za navajanje na kahlico. Za kakat je že prej povedal, oziroma smo ga pogruntali, za lulat pa ne. Skratka snela sem mu plenico in konec.Trajalo je 14 dni, preoblačili smo ga velikokrat, kar je bila rahla težava, ker je zimski ( februar), ampak se nisem dala. Tašča, ki ga je pazila, ko sem bila v službi, je malo godrnjala, češ, pa skozi je polulan, ampak sem kar preslišala in nam je uspelo. Ponoči je imel plenice še kakšna dva meseca in ko sem videla, da je tudi ponoči kdaj suh, sem počakala, da je bil paket s plenicami na koncu, ko je bla samo še ena plenička notri sem rekla, poglej ni več pleničk, ta je zadnja, in je bilo tudi ponoči konec. Skratka, otročka se da v sorazmerno kratkem času navaditi na kahljico, samo nič ga ne kregat, če uide, pa dosleden moraš biti, če se da enkrat plenica stran je ne smeš dati drugič več gor, ker recimo nekam greste, ali se ti ne ljubi otroka preoblačit non stop, ker potem ga pa čisto zmedeš.
|
|
|
|