Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Smučarski dopust z dvoletnico 24.11.2006 13:18:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz izkušenj še nimam, ti pa lahko povem, kako oz. na podlagi česa smo se mi odločili, kam gremo z 1,5 letnikom. Prva varianta je bila Bad Kleinkirchaim. Pa je kar precej drago. No, če ne greš med počitnicami je veliko ceneje. Zakaj Bad? Zato, ker sem iskala kraj, ki ima kar ok smučišča pa kakšne Terme. Zdaj sicer planiramo Bohinj - imajo tudi nek Aqua park, pa glede na to, da smučam samo jaz (pa še to dve leti nisem), bo Kobla čist ok. Drugo leto, ko bomo dali malega na smučke (pa upam, da še moža prepričam), bomo pa mogoče šli s Smučarskim klubom Snežinka v Chiveto v Dolomite. Tam je super priskrbljeno za otročke. AMpak malo večje.
|
|
|
|
RE: Smučarski dopust z dvoletnico 24.11.2006 17:11:26
|
|
|
|
tinica
|
Mi gremo z 2 leti staremu otroku na Roglo in upam, da bo super. Samo smučke mu še moramo kupiti. Komaj čakam, da bo snega. Lp, Tina
|
|
RE: Smučarski dopust z dvoletnico 24.11.2006 20:56:04
|
|
|
|
ninocka
|
Mi hodimo v Nassfeld, koca je cist zraven smucisca. Lani je bil mali star 5 mesecev, letos bo pa skor 1.5 leta. Jst sem smucala dopoldne, pol sem ga pa pazila, moj naj bi pa smucu cel dan, ampak je zbolel za angino, tko da je bil skoz v koci. Drugac ga je pa pazila moja sestra, ki ne smuca. Pa vsi smo fasali rotavirus, tko da smo malega mel zuni samo, ko je blo ful soncno in toplo. Sli smo pa za 2 tedna. Smo se meli ful dobro (kljub rotavirusu), edino prevec stvari zanjga sem vzela. Bo letos boljs
|
|
RE: Smučarski dopust z dvoletnico 25.11.2006 11:22:11
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Mi hodimo v Nassfeld, koca je cist zraven smucisca. Lani je bil mali star 5 mesecev, letos bo pa skor 1.5 leta. Jst sem smucala dopoldne, pol sem ga pa pazila, moj naj bi pa smucu cel dan, ampak je zbolel za angino, tko da je bil skoz v koci. Drugac ga je pa pazila moja sestra, ki ne smuca. Pa vsi smo fasali rotavirus, tko da smo malega mel zuni samo, ko je blo ful soncno in toplo. Sli smo pa za 2 tedna. Smo se meli ful dobro (kljub rotavirusu), edino prevec stvari zanjga sem vzela. Bo letos boljs Ja, sej tudi mi smo študirali za Nassfeld, ker smo bili prvo leto tam, samo se mi zdi kot prvo zelo drago in kot drugo za pridet do smučišča za tamalo je kar nekaj "ovir" tako, da sem preštudirala, da se mi skoraj ne splača Nassfeld...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?