Anonimen
|
poljub odvisno v kakšnih odnosih ste. Lahko pa ti povem svoje mnenje in kako name vpliva, ko me nekdo sprašuje in ko mi nekdo hoče pomagat. Jaz osebno ne maram, da me nekdo sprašuje, da mi nekdo soli pomat z različnimi nasveti, četudi vem da hočejo pomagat da bi mi bilo vsaj malo bolje, amapk enostavno ne prenesem. Lepo mi je, da me pustijo pri miru in ne začnejo pogovora, ko pa sem jaz pripravljena govorit in tudi začnem temo, potem pa sem vesela, da me poslušajo. Najhuje je, ko ti nekdo govori, saj bo, saj bo, ko bosta najmanj pričakovala pa bo. Imam zelo dobre prijatelje in zelo dobre sorodnike, ki vejo o najinih težavah, pa dokler nisem pripravljena jaz govorit o temu, je bolje da so ostali tiho, takrat ko pa spregovorim, pa je fajn da znajo prisluhnit, predvsem pa ne maram komentarjev, kako je unim uspelo, kako unim itd.itd. Se pravi, če se pogovarjam z osebami ki nimajo problemov s plodnostjo, potem mi fajn govorit o meni, o naju, o mojem postopku in ne o drugih ljudeh v istih težavah. Je pa neki najboljšega, če se lahko pogovorim z osebami ki imajo isti problem, takrat me pa vse zanima o drugih in rada poslušam o drugih. Zato mi tale RR res veliko pomaga. to je samo moje osebno mnenje in moje počutje, kako pa tvoja prijatelja občutita in doživljata vse skupaj pa ne vem. Lahko pa jih kar sama vprašaš direktno, bo še najbolje
|