|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sisy - čestitke!!!
26.11.2006 12:56:20   
GoYa
Čestitke, Sisy user posted image user posted image .

Razmišljaj pozitivno. "Zataknil" ali "zataknila" sta se tam, kjer morata - v maternici.

Lepo in brezskrbno nosečnost ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.11.2006 9:23:08   
anadejka
Joooj kok lepa novica.Sisy čestitke pa lepo nosečnost ti želim!!!!user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.11.2006 12:19:23   
hati
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bravo Sisy... zdravo in mirno nosečnost želim... in uživaj v danih trenutkih....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.11.2006 12:46:51   
pika79
sisy čestitam,....., super novica, želim ti lepo nosečnost in brez kakršnih koli težav,......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.11.2006 21:26:55   
Sisy
Drage punce,

še enkrat bi se vam rada zahvalila za vse lepe želje,sem jih šla kar še enkrat prebirat user posted image  Res ste zlate...

Naj vam zaupam da uživam v nosečnosti maksimalno, ... edino moteče je da sem  non stop zaspana, zjutraj bi se kar najraje ulegla in naprej spala,  popoldanski počitek je obvezna rutina, delovni čas do štirih se pa vsak dan takooo vleče user posted image  

Sem pa zelo pozitivno naravnana, glede na to da nimam nobenih težav-ne bolečin, ne izcedkov mislim da se moji pikici kar dobro počutita pri meni.... Komaj čakam svoj prvi pregled ki ga imam 12.12, nekako upam na to da bova  videla že njuna srčka user posted image

Pri nas kar navijamo za oba user posted image

Kaj naj vam rečem,presrečna sem,teh občutkov se ne da opisati....

lep večer vsem pa enga cmokca na vsako lepo čestitko

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.11.2006 12:04:30   
pot
Čestitke, uživajta v vajini skupni sreči, kolikor le moreta. user posted image user posted image user posted image
Naj se vse lepo izteče.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
30.11.2006 12:54:38   
andreja2000
Sisy

user posted image  č e s t i t k e user posted image

pa lepo in zdravo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.11.2006 13:52:15   
cocki
SISY ČUDOVITIH user posted image  TI ŽELIM!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.11.2006 18:27:17   
tonja
ČESTITKE IN LEPE ŽELJE tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?