Pavziranje na faksu (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Komet -> Pavziranje na faksu (26.8.2004 15:16:31)

oj

Znima me ali moraš imeti vse izpite narejene v primeru pavziranja?Ali je katera bila v podobnem položaju?
Sprašujem tiste, ki ste hodile na EF

hvala in lp

Urška* -> Pavziranje na faksu (26.8.2004 17:55:13)

Ojla!

Jaz sem zdaj v enakem polozaju kot pa ti.

Ne, ne rabis imeti narejene vse izpite. Jaz imam samo enega (od 12-ih)pa mi ne preostane drugega kot pa da pavziram in se v tem letu pavziranja prijavim na borzo. Dobim pa tudi socialno pomoc za eno leto. Vsaj tako so meni povedali.

Uzivaj, pa pa:)

malena24 -> Pavziranje na faksu (26.8.2004 21:10:39)

kako pa je kaj z ponavljanjem? in stipendijo? Baje so mamice samohranilke tudi v casu ponavljanja letnika upravicene do stipendije - ve kdo kaj o tem??

Anja -> Pavziranje na faksu (27.8.2004 16:57:14)

Če ponavljaš letnik in imaš dojenčka (ne vem, če velja samo tisto leto ko rodiš) dobiš štipendijo.

Vendar pozor!
Če si boš podaljšala absolventa pa štipendije ne dobiš! BEDARIJA NA KVADRAT.

lp od Anje

Annny -> Pavziranje na faksu (1.9.2004 2:31:06)

Anja,če morda veš... če ponavljaš in imaš dojenčka, si pa npr. do letos prejemala Zoisovo štipendijo- a jo še vedno dobivaš? Z mano je nekako tako...sicer nameravam narediti zdaj še dva preostala izpita, da se redno vpišem naprej..ampak, če se kaj zalomi ali če morda nepričakovano pride prej na svet moj pikec...treba je upoštevati vse možnosti...
No, se bom morala pozanimat...

Maš -> Pavziranje na faksu (13.9.2004 8:53:29)

Živjo, Annny!
Resda je tale odgovor malce pozen in mogoče so izpiti že za tabo, pa vseeno: tudi Zoisovo štipendijo prejemaš še naprej, če ponavljaš, kar bo doletelo mene... :ups:
Je pa višina štipendije potem malo nižja, ker ne dobiš dodatka za uspeh, dodatek za neuspeh pa žal ne obstaja (;)).
:bravo::bravo::bravo: za Zoisa, ki tako dobro skrbi za nas!

Stran: [1]