Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: KATERA OKNA V NOVO HIŠO 4.1.2007 8:42:05
|
|
|
|
Skabi
|
Zakaj pa tako hitite zapirati hišo? Nama so svetovali, da najprej naredimo omete, nekateri celo, da naj počakamo na estrihe, ker se baje tako boljše suši. Je pa res, da bova vgradila lesena okna (mogoče se zaradi vlage ta okna deformirajo??)
|
|
|
|
RE: KATERA OKNA V NOVO HIŠO 4.1.2007 8:46:43
|
|
|
|
tajtaja
|
Ja, mi smo se odločili za Arcontova okna, nam jih pridejo ta mesec (upam čimprej) vgradit. Omete pa bomo delali potem, se še odločamo med strojnimi in ročnimi. Kako delate vi? Baje da strojni naj ne bi bili tako kvalitetni??? So pa zelo hitro gotovi, cenovno pa tudi verjetno ni neke blazne razlike?
|
|
RE: KATERA OKNA V NOVO HIŠO 14.1.2007 20:18:34
|
|
|
|
tajtaja
|
Evo, naša okna so od petka v hiši. Sem zelo zadovoljna, super, hiša takoj drugače zgleda. Super. Zdaj pa samo še (vodovod je že), elektrikar, pa centralna, pa talno, pa ometi, pa estrihi, pa......... Seveda hočemo jeseni že kurit v naš kamin .
|
|
RE: KATERA OKNA V NOVO HIŠO 24.1.2007 21:33:11
|
|
|
|
Skaana
|
No, če bo še kdo kdaj tole gledal , mi smo zelo, zelo zadovoljni s TERMOGLAS.
|
malo za šalo, malo zaresVerjamem v obstoj:Boga (
39%)
angelov in arhangelov (
6%)
duhov (
6%)
energije (
29%)
vil in škratov (
2%)
nič od tega (
19%)
Število vseh glasov: 447Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!