Kar na enkrat noče več mojega mleka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


L & L -> Kar na enkrat noče več mojega mleka (22.11.2006 20:40:51)

Prosim če mi pomagate. Moj pikec se je ta zeden odločiu da ne mara več mojega mleka, že prejšni teden se je jokau ob dojenju in stalno odstavljau, no in pol sem probala si sčrpat pa je samo jokau in stokau, ko pa sem mu dala Hipa ga je pa z veseljem popil.
No skratka odločila sem se da ga ne bom več mučla in se odločila za Hip, problem pa nastane pri meni, kako naj sedaj z mojimi zizami, saj se po ene 6-ih urah kar fino nafilajo, kako naj poskrbim za to da bo mleko prenehalo nastajati.
Lepo prosim za pomoč, lepo lepo.
Mi je zelo žau da noče več mojega mleka, in res ga nočem več matrat in silit, ko pa se joka in odriva kot velik stran od ziz in nasplošno mojega mleka.
Prosim za pomoč.
Lp.




Seven* -> RE: Kar na enkrat noče več mojega mleka (22.11.2006 20:44:02)

Mamica, a se ne bi sla malo kdo je bolj trmast? Vcasih imajo samo slabe dneve, ne obupaj tako hitro. Pa na flaski imej tisti cucelj, skozi katerega se morajo ful mantrati..

Drugace pa, ce ne bo slo, si pa izcrpaj toliko da te ne bo tiscalo, ravno toliko, da ne bos imela prepolnih prsi..

Vso sreco!






mojčca -> RE: Kar na enkrat noče več mojega mleka (22.11.2006 20:44:06)

OJ

Očitno Loris protestira tako, kot je naša Manca. No, prijateljica je imela isti problem in ona je rešila zadevo tako, da si je zizike tuširala z mrzlo vodo - pravi, da je vse skupaj pomagalo in mleka kmalu ni bilo več.

Upam, da boš problem čimprej rešila in pozdravček vsem skupaj.




Anonimen -> RE: Kar na enkrat noče več mojega mleka (22.11.2006 20:45:11)

kako poznana zgodba. :)
v glavnem,ko boš imela polne prsi si jih izčrpej samo tolk, da napetost popusti. eni pravjo da baje pomaga če si daž zeljne liste sveže vmoderc :) probej škodva t ne more :)




Seven* -> RE: Kar na enkrat noče več mojega mleka (22.11.2006 20:58:44)

Ja, Lara ima prav. Sveze zeljne liste v modrc.




eya -> RE: Kar na enkrat noče več mojega mleka (22.11.2006 21:19:23)

Pri nas tudi zadnji teden štrajka mali pri dojenju, čez dan ga komaj prepričam, da potegne in to tako, da leži na vzglavniku, jaz se pa sklonim nadenj. Edino zvečer, zjutraj in ponoči se pa normalno doji. No in sem videla (in tudi pediatrinja je to potrdila), da ima v ustih neke razjede, ki ga očitno bolijo... Poglej, če ni mogoče tudi pri vas v tem problem?




L & L -> RE: Kar na enkrat noče več mojega mleka (22.11.2006 21:20:21)

Joj hvala lepa vsem, res je tale moj miško bogi ko se krega ko joka in se z vsemi 4-mi upira, ko pa dobi fkaško hipa pa z veseljem popije.
Zakaj v bistvu sploh pride do tega, da kar na enkrat mleka ne marajo več?
Res hvala za nasvete in upam da bom rešla problem, moj pikec naj pa naprej normalno v miru je po flaški če tako hoče, pa še jest ne bom nervozna ker se ne bo jokau na zizah.
Lp, hvala lepa.




lenika -> RE: Kar na enkrat noče več mojega mleka (22.11.2006 22:32:19)

Pri nas je podoben problem. Doji se samo še zjutraj, čez dan pa se več noče. Se je pa to zgodilo kar nenadoma po dopolnjenem 6. mesecu starosti.




L & L -> RE: Kar na enkrat noče več mojega mleka (23.11.2006 9:16:58)

No punce jest sm bla trmasta in mi ni dal da ne bi še enkrat probala, in seveda sm in uspelo je za enkrat.
Hvala vsm za pomoč, evo Seven sem bla trma trmasta.
Lep pozdrav in še enkrat hvala zlate ste.




Seven* -> RE: Kar na enkrat noče več mojega mleka (23.11.2006 21:03:24)

Evo, mati mora vcasih potrmarit, ne gre drugace! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Super, da ste zrihtali!




Stran: [1]