|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj naj bi imela ovolacijo
22.11.2006 20:09:10   
sanci
Punce, prosim pomagajte mi izračuna, kdaj bi jaz lahko imela O. Danes sem dobila grdo user posted image , tako da bi O mogla priti....?In kako dolgo traja O?Potemtakem moraš v času O nonstopuser posted image , da potem končno lahko zanosiš?

Hvala in lahko nočuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj naj bi imela ovolacijo
22.11.2006 20:21:32   
Anonimen
klikni zgoraj nad forumom besedo ZANOSITEV.. pol pa najdi izračun za ovulacijo... vneseš zadnjo M, ciklus in to je to...

(odgovor članu sanci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2006 21:20:56   
pupica25
Pa fajn je, če si začneš bazalno temperaturo merit - vsaki dan ob približno istem času (malo poišči po forumu, ful dosti piše o tem). no jaz sem si kupila tudi ovulacijski test, ki ga narediš s pomočjo urina; ti lepo piše v navodilih kdaj ga pričneš delat (najboljše, da kupiš tistega s 5 testnimi palčkami) in ti napove ovulacijo 1-2 dni preden jo dobiš. upam, da ti bo uspelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2006 10:07:13   
Pinkyca
Jaz sem računala O po teh koledarčkih tukaj na netu, potem mi je pa G rekla, da če imam cikluse na rednih 29 dni, pomeni, da imam O 10 dan šteto od prvega dne zadnje user posted image . In to je držalo!!! Sluz, ki sem jo opazovala je pomenila že konec O. Je pa res, da je pri vsaki malo drugače. Ti se lepo sprosti in user posted image  ko ti paše - tudi če je to 2x na mesec. Nikoli ne veš!  

(odgovor članu sanci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?