Sita -> RE: odnosi z materjo (25.11.2006 16:17:49)
|
Z mamico se zelo dobro razumeva. Slišiva se vsak dan - 1x do 2x na dan. Vedno mi je pripravljena pomagati in mi stalno stoji ob strani. Samo poglede na življenje imava pa različne. Ona je pesimist, jaz pa zmeraj gledam na življenje s pozitivne plati. Mogoče zato, ker je moj mož nepopravljiv optimist. Ja, včasih pa je tudi nadležna, ja, ker pokliče takrat, ko se midva z možem ljubiva. In ker se ne oglasim na mobitel, kliče še na stacionarni telefon in če se spet ne oglasim, kliče še na možev mobitel. In potem je huda, kaj sem vendar delala, da se ji nisem oglasila. In bog ne daj, da kdaj spim čez dan in da kosilo kdaj ni skuhano ob pravem času. Tule sva si različni zato, ker njej red veliko pomeni, meni pa nič. Mi pa jemo, ko smo lačni, ne, ko je ura 12 ali 1 in če se z možem ljubiva podnevi, pač se .... in če se mi ljubi zaspati podnevi, zaspim .... Ker sva v tem tako različni, pa sem vseeno vesela, da živiva daleč narazen.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|