Sita -> RE: Moji sivi lasje? (22.11.2006 19:22:46)
|
Jaz sem začela siveti okrog 30.leta starosti in se nisem še nikoli barvala. Ravno zato, ker je potem tisti narastek, mi je frizerka predlagala, naj imam raje prelive. In tako hodim na vsake 3-4 mesece na preliv. In potem mi kak siv pramen pogleda ven in izgleda kot bi imela pramene. Kajti v celoti še nisem siva, ampak le v pramenih. Seveda je po 3 mesecih že tudi malo narastka, samo se ne vidi ekstra - se tako počešem. Tudi meni ne bi bilo všeč, da bi ostala povsem naravna kot si želi moj mož. On bi najraje videl, da si nikoli ne bi dala kakega preliva, češ da so sivi lasje prav moderni in sexy. No, meni se vseeno zdi, da če nisi siv, izgledaš mlajši. Sama sem imela zmeraj svetlo rjave lase z blod prameni (poleti so mi čisto obšajnali od sonca), potem pa so moji lasje z vsakim otrokom bolj temneli. No sedaj pa spet svetlijo - a na sivo. Vedno sem imela dolge lase, sedaj pa odkar imam preliv nekaj let kratke, a si bom spet pustila dolge. In najbrž bo na dolge lase kar problem dajati preliv ... Pri moji hčerki pa smo en tanek siv pramenček las opazili že pri njenih 12-ih letih. Vedno toži, da jo šola sekira, da je že siva .....
|
|
|
|