|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test nosečnosti
22.11.2006 14:32:24   
Anonimen
ojla punce!
a mogoč katera ve, kako se imenuje test nosečnosti, ki se ga da kupiti v dm in v katerem sta pakirana 2 skupaj? in če je že katera imela primer, da ni pokazal pravilno...

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test nosečnosti
22.11.2006 14:34:15   
lana38
Ta test je Baby Check mini. Meni je do sedaj vedno pokazal pravilno.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2006 14:35:36   
Anonimen
Jaz vem sam za First sign sam je sam en v škatli.
Dveh še nisem zasledila.

Test pa lahko vsak pokaže narobe. Je pa res da skoraj nemogoče da bi bil lažno pozitiven, je pa možno da pokaže - pa je v resnici +, zaradi premalo hormona.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2006 14:41:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Test pa lahko vsak pokaže narobe. Je pa res da skoraj nemogoče da bi bil lažno pozitiven, je pa možno da pokaže - pa je v resnici +, zaradi premalo hormona.

o ja pa lahko pokaže + in potem nisi noseči. meni se je to že zgodilo in včeraj in danes sem brala en drug forum, ko punce prav o temu pišejo. se pravi, da nas je več, kjer je test pokazal + in ni bilo nosečnosti. je pa res, da je v teh primerih bila rahla črtica, pri nekaterih vidna šele po 5-10min.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2006 14:48:44   
Anonimen
Ja sej piše na testu da po petih min ne glej več rezultata! Zato pa je lažen!

Pa lahko se tudi zgodi da zgodaj delaš test in je + potem pa dobiš menstruacijo, kar je v resnici splav. Samo ženske potem mislijo da je bil pač test lažen. V resnici ni bil samo nosečnost se je prekinila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2006 15:51:00   
tejčika9
No jest sem ena izmed teh k mi je baby chek pokazal dvakrat pozitivno pa nism bla noseča. Pa pokazal mi je takoj dve črtice ne po desetih minutah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2006 10:10:53   
Pinkyca
Jaz sem prebrala na navodilih, da je možno, da pokaže test user posted image  čeprav nisi noseča iz razloga, ker s Tifolom dviguješ raven hormonov in to potem lahko meša štrene testu. Ne vem! Meni so doslej testi kazali prav čeprav jemljem Tifol.

(odgovor članu tejčika9)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2006 14:46:29   
koala
Pinkica, tifol je vitaminski preparat, mislim da nima nobene veze z dvigovanjem hormonov.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2006 18:33:22   
Liona
Tudi meni je BC mini pokazal dve user posted image , ampak je bila testna bolj slabo vidna, pa nisem bila noseča. Zdaj v zadnje, ko pa sem res zanosila, je bila testna črtica enako močna oz. še močnejša od kontrolne. Torej, če je na BC mini črtica slabo vidna, naredi še kakšen drug test. Če pa sta obe jasni in močni, pa ziher si user posted image . Takšne so moje izkušnje. Že 2x. user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.11.2006 9:34:39   
Anonimen
enako vprašanje sem jaz danes postavila.
danes zjutraj sem ga naredila, čisto iz firbca, ker sem ga pač imela doma. zadnje M si pa nisem zapisala, tako da ne vem koliko mi zamuja. testna se je pojavila takoj, čez kako minuto ali pol pa še druga. malo bolj bleda ampak jasno vidna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2006 12:50:12   
sarcy21
Mene tudi nekaj zanima čez nekaj dni pričakujemo user posted image oz jo sploh ne pričakujemo pa me neki zanima, ali lahko narediš test nekaj dni predno izostane user posted image ali je to prekmalu in morem počakati da izostane?

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2006 12:55:36   
eva1
Ja če CB pokaže jasno dve user posted image je to to! meni je vedno prav pokazal-ko nisem bila noseča pač eno črtico(no pod določenim kotom mogoče ful rahlo drugo), ko pa sem bila noseča pa se je videlo user posted image (druga bolj bleda, ampak jasno vidna(glej album druga nosečnost)!

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.11.2006 12:56:22   
eva1
Ah neki ga serjem-ne govorim o CB ampak o baby check mini!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.11.2006 14:31:37   
lunca2
Jaz sem uporabila test iz lekarne CLEAR BLUE res je malo dražji a mi je pokazal prav, tako da mi ni bilo škoda denarja.user posted image Dva tsta skupaj pa še nisem opazilauser posted image .

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?