Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lego kocke Mojster Miha 22.11.2006 14:26:33
|
|
|
|
deaana
|
Jaz bi vas vprašala, če katera ve kje se dobita Valjar Tone ter Traktor Janez iz kolekcije Duplo Lego kocke. Prečesali smo namreč vse trgovine Baby Center, Interspar, Ariel, Tuš, Mercator, vendar žal brez uspeha. Mojemu Mihu manjkata namreč samo še valjar in traktor, ki si ju močno želi. Prosim, če katera ve, naj mi sporoči, kako do njih. Zanima me, če se ju da dobiti v Avstriji ali naročiti preko spleta. Lep pozdrav in hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Lego kocke Mojster Miha 22.11.2006 14:30:37
|
|
|
|
klavdijas
|
Mislim, da sem videla Toneta v Direndaju Kranj. Pokliči v eno od trgovin Direndaj in ti bo pogledala v računalnik, kje jih imajo na zalogi. So pa trgovke zelo prijazne in ti bodo pomagale z dobavo. Lp, Klavdija
|
|
|
|
RE: Lego kocke Mojster Miha 22.11.2006 15:37:46
|
|
|
|
lstand
|
Poglej na spletno stran od www.mytoys.de mogoče boš tukaj kaj našla, ali pa na www.toysrus.at . Seveda če ne najdeš v naših trgovinah. Jaz sem do sedaj duplo kupovala v baby centru in v šparu. Je pa res, da še teh dveh nismo nabavli. LP
< Sporočilo je popravil lstand -- 22.11.2006 15:40:58 >
|
|
|
|
RE: Lego kocke Mojster Miha 22.11.2006 15:40:06
|
|
|
|
noe
|
Ali pa na sonček.si, pa še cene imajo kar ugodne. Vid bo dobil za miklavža vlaka Tomaža, ki je 3890, v Baby centru pa 6000, se splača mal pogledat, lp
|
|
|
|
RE: Lego kocke Mojster Miha 22.11.2006 15:42:23
|
|
|
|
Mina1
|
Skoraj 100%sem, da sem videla kocke v Mullerju v BTCju, tudi jaz non stop čekiram legice za oba za darilca. So pa cene različne, pa Muller ima več izbire se mi zdi oz. tudi kaj takega, kar drugje ni.
|
|
RE: Lego kocke Mojster Miha 22.11.2006 15:54:33
|
|
|
|
bumerang
|
V Mullerju, v koprskem zagotovo... pač pa nimajo "kompleta za recikliranje". Poglej tudi na internetni strani trgovine Huda mravljica.
|
|
RE: Lego kocke Mojster Miha 22.11.2006 15:59:50
|
|
|
|
katjandraž
|
Lego ima ponavadi največ v Muellerju in ponavadi je tudi najceneje, ker oni uvažajo sami.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?