oblekica ali vreča za krst (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

smokvica -> oblekica ali vreča za krst (22.11.2006 13:13:00)

za svojega sinka bi rada kupila vrečo za krst ali katera v ljubljani ve kje jih prodajajo,jaz sem jih vidla v mb samo tiste štacune v lj ni.Kaj ste pa ve oblačle svojim fantkom za krst?

klavdijas -> RE: oblekica ali vreča za krst (22.11.2006 13:20:23)

Moj je imel oblečeno karirasto srajčko, kavbojke ( take z naramnicami) in svetlo modro štrikano jopco. Pa so eni mal čudn gledal, pa kaj. Bil je pa zelo velik ( čeprav je bil star komaj 4 mesece), tako da bi bil prov čuden če bi bil oblečen v belo.

Lp,

Klavdija

babylove -> RE: oblekica ali vreča za krst (22.11.2006 13:39:40)

Naš je bil pri 6 mesecih v beli satenasti opravi - hlače, srajca in izvezen telovnik.

reni08 -> RE: oblekica ali vreča za krst (22.11.2006 15:31:07)

Živjo

JAz sem ga imela oblečenega v temno moder kompletek kupljen v baby centru. Ta kompletek tudi prodam slikice pa pošljem po meilu če želiš.
Je pa ful lep in vsebuje srajčko hlače na naramnice, metuljček in jaknico, pa še bele copatke ti dam zraven, št 74.

Lp

happy mam -> RE: oblekica ali vreča za krst (25.11.2006 17:03:40)

Nasemu zaku pa je botrca v babz centru kupila taksen bel strikan kompletek *hlacke, majcka, jopica, copatki in kapica) zelo sladko 

moder -> RE: oblekica ali vreča za krst (29.11.2006 20:51:10)

Moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je šla h krstu v beli vreči od Odeje Škofja Loka. Trgovine so v Ljubjani, Mariboru, Celju, Škofji Loki... Je bila pa stara manj kot dva meseca in je še šla v tisto vrečo. Spodaj pa je bila oblečena v belo jakno, ker je bil december. Ne vem, kako bi se taka vreča obnesla pri otroku, ki že sedi pokonci. 

Stran: [1]