Zakonsko svetovanje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> Zakonsko svetovanje (21.11.2006 17:11:51)

Prosim pomagajte mi.
Povejte mi, kje se da priti do zakonskega svetovanja. Se to plača ali je možno tudi zastonj? Kdo vodi pogovore - psiholog, terapevt? Kam moram sploh iti?

Če je kdo od vas že šel, naj prosim pove, kako to izgleda.

Sicer ne vem, kako bom moža pripravila do tega, da bi šel, pojma nimam tudi, kam naj dava otroke za ta čas, ker nimava varstva razen vrtca (najbrž se gre popoldan?)

Živimo v okolici Ljubljane.

Anonimen -> RE: Zakonsko svetovanje (21.11.2006 19:06:22)

Nimam pojma, ampak če vtipkaš na Najdi.si Zakonsko posvetovanje, ti vrže tole ven:

http://www.zakonskosvetovanje.com/

http://www.csd-ljmostepolje.si/svetovalnica/index.htm 

Anonimen -> RE: Zakonsko svetovanje (21.11.2006 23:29:48)

Nisem šla, vem pa vseeno. V Ljubljani, na PHP-ju (Psihiatrična hitra pomoč) je zakonska svetovalnica (na vogalu Zaloške ceste in Grablovičeve ulice, kjer je tudi Očesna klinika - na istem dvorišču), kjer je zakonsko svetovanje za oba partnerja brezplačno, pod pogojem, da imata oba osnovno in dodatno zdravstveno zavarovanje.

Mina1 -> RE: Zakonsko svetovanje (22.11.2006 7:40:06)

Upam, da vama rata rešiti situacijo, pa karkoli že je, se splača "potruditi", ko ne gre več ali misliš, da nekaj ne gre prav.

No, "moj" ni hotel niti slišati o tem, tako da ni bilo nič s tem, jaz pa sem šla 2x na posvet, če ne drugega, je pomagalo v smislu tega, da te nekdo, pa ne kdorkoli posluša, ti da vedeti, da imaš določene stvari v življenju pošlihtane in na pravem mestu. In ti svetuje seveda. Pri nama se sicer ni obrestovalo, ker mora zadeva funkcionirati v obe smeri in tako.

Je pa fino, da sta oba ZA to.

Želim ti oz. želim vama, da poizkusita, pa ne (samo) zaradi otrok, predvsem zaradi vaju. Veliko sreče in drži se. 

elizabeta p -> RE: Zakonsko svetovanje (23.11.2006 14:01:25)

Midva bova šla v posvetovalnico. Je mel glih tamal psihologa pri treh letih, pa sem vprašala, če ima ona tudi zakonsko svetovanje. Pa je rekla, da naju bo sprejela, samo k svoji zdravnici naj grem po napotnico. Nisva pa še šla. Je pa tudi dopoldne.

Stran: [1]