Anonimen
|
kolk si pa to dobro napisala pot . A pol sem jaz že prestara za veteranko , se sploh ne počutim tolk staro . Vse to je res, kar si napisala, edino kokr koli se sprašuješ bo sploh kdaj ratalo, imamo v našem prepričanje, da nam bo ratalo. Naj si še tolk star fosil, veteran, zmeri še iamš upanje, da boš enkrat štručko držal v naročju. Pa naj si že tolk M dal skoz in po vsaki , imamo se mi zdi več upanja, kot pa nekatere, ki se matrajo manj kot pol leta. Sanci, če ti kaj pomaga ali če misliš, ad je tvoja zgodba najbolj žalostna, pa pojdi prebrat kak forum na upajmo skupaj, kjer so dobre punce, ki jih je doletel splav, ali pa punce, ki se matrajo v OBMP postopkih. Pa boš videla kaj je žalost in obup. Ne pravim, da ne smeš jokat, zjoči se kokr te je volja, bodi žalostan, samo v prvih mesecih pa je res grozno, da tako obupavaš. Uživajta v ljubezni in se sprostita. Tle ti ne bo noben trik pomagal, nobena posebna poza v seksu, nič. Verjemi. vajina ljubezen bo naredila vajino ljubezen, če pa v enem letu ne bo iz vajine ljubezni zraslo kaj več, ap bojo za to že zdravniki poskrbeli.
|