Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 20.11.2006 20:12:13
|
|
|
|
LORELAJ
|
Jaz moji dve punci vedno pokličem po imenih in nikoli po izpeljankah. Sta pa Brina in Melanija, nekateri so radi delali izpeljanke a sem jih vedno popravila, ker mene kar nervira, če jih kdo drugače pokliče.
|
|
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 20.11.2006 20:30:11
|
|
|
|
rija
|
Ja, jaz ga itak vedno kličem po imenu, ker izpeljank praktično ni Edino naša 84 letna soseda ga konstantno kliče Tilen
|
|
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 20.11.2006 20:34:29
|
|
|
|
spacey
|
V bistvu niti ne ali pa, pa se niti ne zavedam...mogoče tu in tam Liamček. Je pa hecno, da se sam sebe imenuje Lilam in ga po nehote, tudi mi tako pokličemo.
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 20.11.2006 20:39:40
|
|
|
|
ninocka
|
Mi ga vecinoma klicemo s pomanjsevalnico. Je pa nisme predvidla, tud ime je tako, da mi na kraj pameti ni padlo, da se iz njega da narest kaksna pomanjsevalnica oz. ljubkovalno ime. PA nas je presenetla 19 mesecna necakinja, ker ni znala izgovorit imena in je uporabla krajsnico in ga zdaj vsi tko klicemo. Men je blo predvsem to vsec in ful simpaticno, ker se jo je spomnila necakinja, zato je tud ostala. Ce bi se kdo drug, ga ne bi tko klicali.
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 20.11.2006 20:47:53
|
|
|
|
lutka
|
Uh, pri nas je pa včasih prava mala zmešnjava . Imam dvojčke in ju včasih pomešamo. Pa je zadaj eden Matic drugi Žiga ali pa obratno . Ju pa včasih kličemo s pomanjševalnicami....Žigec in Matiček......drugače se pa kličeta Iga in Tic. ja včasih je kar zabavno lp
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 20.11.2006 21:13:57
|
|
|
|
Jančika_
|
Kajetana v Vasjevi prisotnosti vedno kličemo Ninči, ker mu pač on tako reče (vsem dojenčkom reče Nin - po bratrancu Janinu). Oba pa imata še cel kup ljubkovalnih imen, nekatera niti od daleč nimajo povezave z dejanskim imenom .
|
|
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 20.11.2006 21:35:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, v glavnem ja. Seveda je velikokrat tudi moj maček pa vse živo, ampak če gre zares, je pa kar Tibor.
|
|
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 20.11.2006 21:39:50
|
|
|
|
Marogica
|
Po navadi sta Bor in Brin, ko smo pa "razneženi" pa je ta večji sine, fantek moj, ta mlajši pa vse od Bini-ja do Albina. Da obrazložim: Sva se z možem enkrat pogovarjala, kako se bo ta manjši klical(ta večji se je Bou) in sva prišla do zaključka, da najbrž Bin. Iz tega je nastalo Bini, Bini-Binson, iz heca pa tudi Albin . No, mali nas je zašil in sebe pokliče Bim.
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 20.11.2006 21:40:51
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni ampak če gre zares, je pa kar Tibor. Ja, to pa tudi pri nas. Vasja, ne Tibor, seveda .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2006 21:52:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2006 21:52:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2006 21:53:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 20.11.2006 21:55:44
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Kaj ga zdaj serjem? TO se tudi jaz sprašujem Svit(i) je pa res pravi Sweety....
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2006 21:57:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 20.11.2006 21:58:27
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Se bo treba it stuširat in spat. Ne..?
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 20.11.2006 22:19:21
|
|
|
|
lelaval
|
Ne, imajo kratka imena, zato, da ni izpeljank.
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 20.11.2006 23:50:31
|
|
|
|
Katrin
|
Vedno le po imenu Lp, katrin
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 21.11.2006 7:46:38
|
|
|
|
srki
|
Kličem ga po imenu, razen če se kaj hecam z njim, mu dam ljubkovalno ime-Aljaži.
|
|
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 21.11.2006 7:58:57
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ime ji je Manca....potem jo pa pokličemo tudi Manči, Mančka(tako se je sama poimenovala).
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 21.11.2006 8:46:21
|
|
|
|
coolbabe
|
naša psica naprimer je iz Bele ratala naslednje: Bela -Belči -Belčurin -Belčura -Čurkl no zdej gre pa tamala po podobni poti in je včasih Anzlc
|
|
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 21.11.2006 9:10:08
|
|
|
|
Olivija
|
naši dve sta postali: Anči in Julči, pa sem prej prisegala, da jih tako ne bom klicala .
|
|
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 21.11.2006 10:24:45
|
|
|
|
piščanc
|
uh, naša dva ima polno ljubkovalnih imen. Žigolo, Žigec, Tjaška, piščanc, mališan, piškot... pa vseeno vesta, kako jima je ime.
|
|
RE: Ali ste dosledne pri poimenovanju vaših o... 21.11.2006 12:25:56
|
|
|
|
Naja31
|
Ne, nima izpeljank .Vedno je Marko. Poleg vseh živih ljubkovalnih imen: sonček, srček, zvezdica, ljubica,..., ampak na te se itak ne odziva.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?