KBM -> Oče in sin!! (20.11.2006 14:13:29)
|
> Star kmet je zalosten ugotovil, da se bliza pomlad in da bo moral > prekopati njivo, ce bo hotel posaditi krompir. Njegov edini sin, ki mu je > vedno pomagal, je bil v jeci zaradi umora. In kmet mu je pisal: > Dragi sin, ni prijetno biti tako bolan in nemocen, zlasti takrat, ko je > treba delati na polju, jaz pa sem sam. Odlocil sem se, da bom poskusil > prekopati vrt, ker je najblizji hisi, da bom vmes lahko hodil pocivat. > Zelo mi je zal, da te ni. Upam, da mi bo uspelo! > > > Tvoj oce. > > > Sin je takoj odpisal: > > Dragi oce!! > Upam, da bos pismo dobil se pravocasno. NE! NE! Nikar ne koplji po vrtu!! > Groza!! Tja sem skril trupla. Oprosti! Oprosti mi, prosim! > > Tvoj sin > > > Ze naslednje jutro so bili pri kmetu na vrtu policaji in FBI in prekopali > vsak centimeter vrta. Vendar trupel niso nasli. Morali so se opraviciti in > oditi. > > Naslednji dan je prislo se eno pismo: > > > Dragi oce, > Zdaj pa le posadi krompir. Upam, da sem ti pomagal - to je bilo najvec, > kar sem lahko storil v teh okoliscinah. > > Tvoj ljubeci sin >
|
|
|
|