Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: katere sanke-enoletnik? 20.11.2006 13:59:00
|
|
|
|
darjatimci
|
Enoletnik je po moje še premajhen,da bi sam bil na sankah.Mi smo imeli lesene z naslonom,ki ga prišraufaš gor,sicer pa je otrok brez opore zelo nestabilen in ti takoj zleze ali prekucne dol s sani.
|
|
|
|
RE: katere sanke-enoletnik? 20.11.2006 14:29:11
|
|
|
|
žiža
|
Mi imamo lesene pa stolček z naslonjalom gor pritrjen.
|
|
|
|
RE: katere sanke-enoletnik? 20.11.2006 14:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Najboljše so tiste plastične, ki imajo ulit sedež. Pa seveda za pripet. Tiste so najbolj stabilne. Jaz sem mojega enoletnika v ta lesenih sankah že sredi ceste zvrnila.
|
|
|
|
RE: katere sanke-enoletnik? 20.11.2006 14:37:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Take.
|
|
|
|
RE: katere sanke-enoletnik? 20.11.2006 14:39:11
|
|
|
|
lili79
|
Splišni kje pa imajo te sanke za kupit pa kolko stanejo? Hvala za odgovor! LP
|
|
|
|
RE: katere sanke-enoletnik? 20.11.2006 15:55:44
|
|
|
|
žlička
|
men so všeč, sam se mi zdijo nizke, al se motim? Da pol ne zajamaš sneg, če ni čist ravno....
|
|
RE: katere sanke-enoletnik? 20.11.2006 16:23:28
|
|
|
|
Katrin
|
Mi smo imeli lansko zimo lesene sanke s stolčkom in je zelo uživala. Lp, katrin
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......