ajdaN -> RE: barve (20.11.2006 13:52:28)
|
Jaz nisem vedela kaj bo in sem kupovala nevtralne barve. je pa res, da mene roza niti od daleč ne mika in če bi bila punčka bi bila v vseh ostalih barvah. Imaš pa ogromno barv, ki so primerne tudi za punčko. Jaz sem kupovala v pastelnih barvah - rumena, svetlo modra, svetlo zelena, bež... Meni se ne zdi, da če je pa punčka mora biti pa v roza. "Fantovske" barve lahko porabiš tudi na punčki, v roza pa jaz fantka ne bi oblekla. Kupi nevtralne barve, pa potem če bo punčka dokupiš samo kakšen roza bodi, pa kakšno majčko pa nogavičke, pa kapico... Take malenkosti, ki ne stanejo celo premoženje. Pri nas imamo januarčka pa sem ga oblačila takole. Najprej bodi na preklop, čez pa to majčko na preklop, ki se zavezuje na boku. Tudi 2 bodija na preklop bi šla, ampak me je motilo to, da je imel potem "dekolte". Ker so bodiji narejeni tako, da pride izrez na trikotnik. Spodaj je imel pa bombažne hlačke s stopalčki pa copatke. Če je imel hlačke z naramnicami, je imel spodaj samo eno plast. Žabic v celi zimi nismo rabili. Če ga misliš oblačiti v plišast pajacek, mu daj spodaj en čisto tanek bodi. Je pa malo odvisno tudi od temperature, ki jo imate v stanovanju. Tako ali tako boš pa hitro sama ugotovila kaj in koliko mu obleči.
|
|
|
|