Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kašica-pred ali po podoju? 20.11.2006 10:24:41
|
|
|
|
mml
|
Jaz sem ji dajala prej, ker je med dojenjem občasno zaspala in tudi se mi je zdelo, da bo prej kaj pojedla, če bo lačna, ko po tem, ko je že sita. Prvi mesec in pol je tako ali tako poGH takoj zahtevala še dojenje
|
|
RE: kašica-pred ali po podoju? 20.11.2006 10:45:17
|
|
|
|
al1*
|
Jaz sem tudi dala pred dojenjem - med dojenjem se je itak tako najedel, da ni hotel več niti poskusit.
|
|
RE: kašica-pred ali po podoju? 20.11.2006 11:48:39
|
|
|
|
katerina
|
tudi jaz dajem gh pred dojenjem, saj ko je sit noče več jesti (itak), kaj šele da bi sprejel kakšen nov okus. moram pa paziti, da mu dam gh še preden je zelo lačen, saj žlice v tem primeru ne sprejme in zahteva takoj joško.
|
|
|
|
RE: kašica-pred ali po podoju? 20.11.2006 13:06:22
|
|
|
|
TONČI.
|
Pred dojenjem, drugače se preveč napije mleka in ne more več pojesti kaj drugega. Drugače pa ne bodi presenečena, če bo želel pojesti GH več kot par žlic. Mojemu so bile ta domače čežance tko všeč, da je jedel samo to. Kakšno mleko. Če sem mu prenehala dajati čežano je bil sam jok. Čežana je bila pa samo iz jabolk in korenčka. Brez ostali dodatkov.
|
|
|
|
RE: kašica-pred ali po podoju? 20.11.2006 13:43:08
|
|
|
|
Alisa
|
Pri katerem mesecu mu pa lahko začnem dajat čezano z korenčkom. Ali jabko in korenjček samo spasiram in to je to?
|
|
RE: kašica-pred ali po podoju? 20.11.2006 14:28:39
|
|
|
|
mml
|
Ker je bila naša polno dojena, smo začeli uvajati GH nekej pri 5.5 mesecih. Z uvajanjem GH naj bi pričel nekje pri dopolnjenih 6 mesecih. Za takšno čežano, kot je napisala TONČI pa po mojem jabolka in korenje olupiš in skuhaš v čisto malo vode in potem to pretlačiš ali pa spasiraš.
|
|
RE: kašica-pred ali po podoju? 20.11.2006 14:37:05
|
|
|
|
MarijaPo
|
Tudi jaz ji dajem hrano pred podojem. Me je pa strah, da bi se Evica razvadila in pol zahtevala josko tud, ce bi bila sita. Kaj pa vem.
|
|
|
|
RE: kašica-pred ali po podoju? 20.11.2006 15:27:29
|
|
|
|
monika30
|
JAz dajem kašice pred podojem. Nato mu pa vedno ponudim še dojko (smo še v fazi sprobavanja okusov). Včasih fejst pije, včasih se pa sam mal carta.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?