|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PCO
19.11.2006 17:34:41   
Nelica
Lepo pozdravljene vse skupaj !

Na vse vas se obračam mogoče z malo čudnim vprašanjem... Že približno 3 leta vem, da imam PCO . Nimam težave z težo (175cm, 62kg ), težave z kožo tudi ne. Malo mi sicer nagaja poraščenost, ampak pravijo da je to normalno za PCO. . .

Moje vprašanje je sledeče . . . .  Pred kratkim sem se poročila in do sedaj sem uporabljala kontrcepcijo. Ker si z možem seveda zelo močno želiva user posted image  me zanima, če bom tudi jaz imela težave z zanositvjo, saj sem prebrala vse članke na to temo in vidim da zna bit PCO kar problem. Sicer imam mesečno perilo redno .

Je mogoča katera izmed vas, ki je imela  tudi redno perilo, pa je imela težave ?

Ali pa katera, ki ima PCO in ni imela težave z zanositvijo oz. je zanosila brez tablet ali bilo kakšnega zdravljenja ?

Prosila bi Vas za pomoč, saj imam šele 21 let in sem sedaj glede tega zelo prestrašena in bi rada vedela kaj me vse lahko čaka v prihodnosti.

Vsem se že vnaprej zahvaljujem za odgovore !

Pa pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PCO
19.11.2006 17:55:27   
saša80
pozdravček! tut sama  sem lastnica pco in se že 3 leta trudimo za user posted image .. no naj ti povem...ene imajo pco in normalno zanosijo in rodijo, nekatere se bolj dolgo trudijo, skratka različno, odvisno od vsake posameznice..

js ti predlagam, da začneš delat na user posted image in boš vidla rezultat...jaz ti držim pesti, da ti uspe  takoj user posted image

lp saša

< Sporočilo je popravil saša80 -- 19.11.2006 17:56:13 >

(odgovor članu Nelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2006 18:27:01   
hokejistka
Tudi jaz sem ponosna lastnica policističnih jajčnikov. Prav tako nimam problemov s težo (TV:165 in 52 kg), imam pa nekaj mozoljčkov, a predvsem po hrbtu, M me obišče vsak mesec (ciklus nekje od 32 do maksimum 50 dni). Brez kontracepcije sem skoraj tri leta.

Z mojim dragim se za zanositev trudiva eno leto in do zdaj na žalost brez uspeha.

Vidva kar veselo na delo. Ni nujno, da bosta imela težave, je pa mogoče. Si še relativno mlada (no, saj sem jaz tudi), tako da se ne sekiraj preveč in se predvsem sprosti. Če se boš preveč obremenjevala, bo samo še slabše. Če pa po slabem letu ne bo uspeha, se pa kar pridno odpravi k G in na preiskave (lahko tudi prej, glede na to, da imaš PCO, ki se sam od sebe ne bo popravil).

Uživajta v user posted image in se sprostita!!!!

Želim ti, da čimprej ugledaš user posted image . Do takrat pa lep pozdrav!

(odgovor članu Nelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2006 0:37:30   
pot
Tudi jaz uživam bonitete PCO-ja user posted image user posted image user posted image . Moje M so neredne oz. imajo zelo različen razpon, kot pri hokejistki in še daljši. Težave s težo imam prej ravno obratne. Težave s poraščenostjo in mozoljčki so pa tudi ˝lepa boniteta˝ nad katero nisem ravno navdušena. Midva se že več kot eno leto trudiva na zanositvi.
Spoznala sem pa punco, ki je imela prav tako diagnozo PCO in je zanosila takoj, ko sta vsa prestrašena s fantom ugotovila, da bo najbrž dolgo trajalo zaradi PCO.
Vse je različno od vsake posameznice, kot je že napisala saša80.

Veliko sreče in dobrodošla na RR.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?