|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj jemljete tiste ki ste imele CR
19.11.2006 17:20:10   
majda12
katera zdravila ste jemale po cr ko ste prišle domov bolečina je kar močno huda.LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj jemljete tiste ki ste imele CR
19.11.2006 18:10:24   
PBJ
Lekadol (kolikor je pač pomagalo), ampak predvsem zaradi bolečin v hrbtenici, ki so bile 14 dni po CR grozne (morda zaradi spinalenga CRuser posted image ).

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu majda12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2006 18:20:22   
Anonimen
Odvisno, ali dojiš ali ne. Če ne, pojdi k osebnemu zdravniku po Ketonal. Te si dobivala v porodnišnici. Jaz sem bila v porodnišnici 8 ali 9 dni, tako da potem doma nisem več ničesar jemala, čeprav sem bila še dolgo zelo boga.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2006 18:26:54   
*pepelka*
Domov sem šla 6. dan in nisem nič jemala proti bolečinam. Drugače pa vzemi Lekadol. če pa ne dojiš pa lahko tudi kaj močnejega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2006 18:44:02   
eva1
Mene ni nič bolelo-vem pa da lahko vzameš lekadol in naklofen tudi če dojiš, samo ne pretiravaj s tabletami!

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2006 23:41:45   
muza

Jaz sem nekaj dni po posegu jemala tablete proti bolečinam, katere sem dobila v porodnišnici. Vendar le nekaj dni. Sem se potrudila, da sem jih čim prej opustila. Zadnje dni v porodnišnici jih že nisem jemala več. Pa ne, da ni bilo že čisto nič več bolečin, le nisem želela, da bi se jih navadila. Sem želela, da se čim prej okrepim na naraven način oz. da bom takoj zaznala, kdaj gre na bolje. S tabletami se bolečina toliko omili, da še nekaj časa telo ne začne z akcijo celjenja s polno paro.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2006 23:52:39   
kofetek2010
na srečo sem bila doma že tolk OK, da mi ni bilo potrebno ničesar več vzet (za vsak slučaj so mi dali v porodnišnici par tablet za domov, žal ne vem točno katerih, ker sem alergik na analgin in ne smet ravno vsega jemat) user posted image  

prvi dan po CR pa so me na mojo željo nafilali z vsem mogočim, ker me je bolelo kot ziljon user posted image  in posledično nisem smela tamale dojit 24 ur user posted image  

mene so takrat potolažile besede od Splišni... da bo vsak dan bolje! user posted image  in še res je bilo user posted image  
hvala Splišni! user posted image

(odgovor članu muza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2006 9:27:44   
mojcapr
V bolnici sem dobivala prvi dan injekcije in sem vseeno dojila. Nato pa naprosin. Do odhoda domov se je bolečina že umirila, tako da nič. Povprašaj osebno zdravnico in seveda lekadol, če ti bo le zagrabil.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?