Kardiolog (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

moder -> Kardiolog (18.11.2006 15:15:37)

Zanima me, če lahko otrok (13m), ki kašlja, obišče kardiologa. Napotnico sva dobili zaradi šuma na srcu.  A ima kdo s tem izkušnje? Ne bi rada še enkrat več kot mesec dni čakala na vrsto. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je drugače čisto ok, brez vročine, živahna, samo kašlja in še to največ ponoči.

Gordana-3 -> RE: Kardiolog (18.11.2006 15:40:05)

najbolje da pokličeš tja in vprašaš. jaz sem bila tam z obema pupama (2 leti in 5 mesecev) in obe sta bili takrat zdravi.

friz77 -> RE: Kardiolog (18.11.2006 15:40:40)

Za to ne vem ce lahko otrok obišče kardiologa vem pa da ne čakaj dosti.Mi smo kašljali skoraj dva meseca in so nam govorili da ni nic in na koncu smo imeli infekcijsko okuzbo dihal z 39.7 vročino in smo pristali v bolnici.Zato ne čakaj.lp

Anonimen -> RE: Kardiolog (18.11.2006 22:00:52)

Kardiologa lahko obisces (ambulantno), le hospitalizirajo te ne, zato da ne okuzis drugih srcnih bolnikov, ker so okuzbe se dodaten napor za srcke.

Vsaj tako so meni povedali (ker sem bila enkrat ravno nekaj dni prej bolana, pa smo slucajno nekaj prestavljali in smo se potem pogovarjali pa so rekli da me tkrat tako in tako ne bi vzeli).

LP

moder -> RE: Kardiolog (22.11.2006 15:22:05)

Hvala za odgovore. Sem v ponedeljek poklicala, če lahko prideva, pa so rekli, da je vse ok, samo da nima vročine. Danes sva bili na pregledu in ima zdravo srce. Pa nemirno rito, ker jo je morala poleg mene še sestra držati, da je zdravnik lahko naredil ultrazvok srca. Kašlja pa še vedno, ampak pljuča so tudi ok. Po izletu v deževno Ljubjano že skoraj dve uri spi. 

Stran: [1]