|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zarečen kruh
17.11.2006 10:32:45   
rija
Ajde, dajmo malo napisat, katerega smo pojedle največuser posted image  od ne biti mama do sedaj, ko smo mame......mogoče nam bo lažje, ko bomo videle, da nismo edine, ki nismo popolne.....user posted image user posted image

Spanje v zakonski postelji:
sem vedno bila pametna, da bo moj user posted image  od začetka spal v svoji postelji in sobi.

user posted image  
user posted image    
user posted image  vic stoletja! Sedaj sem najbolj srečna, ko ga imam pri sebi v postelji in mi ni treba non stop šetat po hodniku!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zarečen kruh
17.11.2006 10:45:24   
ribica.

Preden sem imela svoje otroke, sem velikokrat videla kje kakega podivjanega otroka in si ob tem osojala starše, češ, da še svojga mulca ne znajo v red spravit.  Sedaj si tega nikoli več ne mislim, kar imam doma točno tako hčer.  Tudi na tem forumi srečam koga takega, ki to obsoja. Ob tem si mislim samo to: ali nima otrok, ali pa nima pojma kaj je to svojeglav otrok, ker njegov ni tak.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2006 10:45:55   
KODA
Rekli smo,da ne bomo imeli razlike med otrokoma manj kot 4 leta.Pa ko rešimo stanovanjski problem,da bomo začeli razmišljati o drugemuser posted image .
Evo,pa imamo 2 leti in 4 mesece razlike..Pa ni nam žal.Pa tudi do lastnega stanovanja sva prišla,tisto leto,ko sem tadrugič rodila.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2006 10:50:03   
nejcko

Da bom otroka samo položila v posteljo in bo sam zaspaluser posted image user posted image user posted image (sina smo na rokah uspavali skoraj leto in pol)

Da ne bom hodila spat z njimuser posted image user posted image user posted image (pri sinu je ta odisejada trajala kar 3 leta)

Da bo otrok spal v svoji posteljiuser posted image user posted image user posted image (zjutraj se največkrat vi 4 zbudimo v zakonskiuser posted image - kako neki leuser posted image )

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2006 10:52:26   
darjatimci
Kot prvo, jaz da bi imela tri otroke,nikoliuser posted image .

To kar piše ribica,pa mislim,da drži za večino.

Najbrž bi bilo še in še za pisat pa se ne spomnim,emšouser posted image .
Zdaj sem že kar nekaj časa zelo previdna in pravim,nikoli ne reci nikoli,drži kot pribito.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2006 10:53:02   
lenika
Zaenkrat ni nič takega. user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2006 10:53:49   
beti 1
Ribica., KODA in Nejcko: vse to in še kaj
Lačna pa res nisem, vsaj kruha ne.
user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2006 10:53:57   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: ribica.

Preden sem imela svoje otroke, sem velikokrat videla kje kakega podivjanega otroka in si ob tem osojala starše, češ, da še svojga mulca ne znajo v red spravit.  Sedaj si tega nikoli več ne mislim, kar imam doma točno tako hčer.  Tudi na tem forumi srečam koga takega, ki to obsoja. Ob tem si mislim samo to: ali nima otrok, ali pa nima pojma kaj je to svojeglav otrok, ker njegov ni tak.

Se kar pod to podpišem user posted image .

Včasih so mi šli kar lasje pokonci, če sem videla, kako prijateljičin otrok sega po vseh možnih stvareh. Sedaj vem, da je to del razvoja. Se mi fajn zdi, da jo stvari sploh zanimajo, pa tudi, če je vse na tleh in popacano. Zdaj toliko bolj vidim zaprepadene obraze tistih, ki pridejo na obisk in so brez otrok.

No, na obisku pri drugih si pa teh lumparij res ne bomo privoščili. Uuuuups, da se mi ne bo zareklo!

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2006 11:01:05   
tinkatonka
Da bom otroka samo položila v posteljo in bo sam zaspal

user posted image user posted image  Kok se sem uštela. user posted image

Najbolj sem bla prepričana v to, da bo moj otrok spal vso nočuser posted image user posted image , pa ne spimo že od njegovega rojstva (skoraj 9 mesecev). user posted image

Pa da moj otrok pa ne bo trmariluser posted image user posted image , pa sem že pri skoraj 9 mesecih strma v trgovini, če mu nočem dat denarnice, al pa tistega kar imam trenutno v rokiuser posted image .

Pa najbrž se bo tekom let še kaj nabralo.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2006 11:17:03   
Felicity
Jaz sem vedno govorila, da ne bom imela otrok, vsaj do 35 ne.
Še ne pri 27 smo že dobili čudovito princesko.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.11.2006 11:31:24   
mala maja
-sodelavki sem razlagala da ko bom naslednjič noseča (drugič) da ne bom šla na bolniško ampak bom delala do konca. user posted image user posted image  naslednji teden sem šla k zdravniku misleč da imam gripo, odšla na bolniško in porodniškouser posted image

-ko sem 3 leta nazaj razlagala v službi, da imamo dosti 2 otroka da so še drugi na vrstiuser posted image user posted image user posted image  in da smo pri nas dali obrt nazaj. Čez pol leta sem izvedela da sem noseča.

-da bom imela mlada otroke enega za drugim da bom pri 30-ih uživala.user posted image user posted image user posted image  Bom pa stara babica uživala pa po diskačih hodilauser posted image

-da bo nasledni otork spal sam v posteljici(ne ponovi napake pri naslednjem), včasih nas spi 5 v zakonski posteljiuser posted image user posted image (posteljico pa imamo za okras je kot nova po 9 letih in treh otocih)

-da moji otroci ne bodo imeli teževe z učenjem, ker bom doma in jim bom lahko cel popoldan pomagala ker bom imela čas.user posted image (tole pišem iz šihta) vsak dan  pa izgubljam živce pri domači nalogi.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.11.2006 11:39:42   
nejcko
Aja, kruha o tem, da jaz nikoli ne bom imela otrok, sem se pa do zdaj že 2x najedla (opa, zaenkratuser posted image ).

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.11.2006 12:12:47   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Ajde, dajmo malo napisat, katerega smo pojedle največuser posted image  od ne biti mama do sedaj, ko smo mame......mogoče nam bo lažje, ko bomo videle, da nismo edine, ki nismo popolne.....user posted image user posted image

Spanje v zakonski postelji:
sem vedno bila pametna, da bo moj user posted image  od začetka spal v svoji postelji in sobi.

user posted image  
user posted image    
user posted image  vic stoletja! Sedaj sem najbolj srečna, ko ga imam pri sebi v postelji in mi ni treba non stop šetat po hodniku!

Se kar podpišem, stanje se sicer umirja, dodala bi samo še to, da sem govorila, da bo vedno sam hodil spat. Ampak tudi to se je sedaj uredilo. Imam pa res srečo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.11.2006 12:29:45   
Polona31
Kot pubrtetnica sem si zabičala da bom do 25 leta imela prvega otroka. Kot 26 letnica sem si zabičala da do 30. bom imela prvega otroka. Sedaj pa sem že skoraj 32 pa še tipa nimam. Kar zaleti se mi od tega zarečenega kruha. Vendar enostavno je doseči stvari ki so odvisne samo od enega.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.11.2006 13:24:30   
žiža
Tud jaz sem ga kar dost pojedla.
user posted image Da bo med prvim in drugim vsaj 3 leta razlike .... še dve ni
user posted image da se moj otrok pa ne bo po tleh metal....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  da bo prej iz plenic zlezla kot pa hodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta teden smo prvič brez pleni, hodimo pa že eno leto
user posted image  da me bop ubogala na prvo.... ja seveda, včasih se celo vprašam, če njej ušesa služijo prvotnemu namenu user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak, zdej pri ta drugem bo pa čist drugač.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  RESNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.11.2006 14:51:27   
Sonrisa
Mi tudi sami zaspimouser posted image , brez nošenjauser posted image , pa v svoji posteljici spimouser posted image , pa je ne dvigujem za vsak drekuser posted image , pa uboga user posted image  ... pa še bi se dalo naštevati. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.11.2006 16:13:07   
vesna.com
Nikoli se ne bom poročila noseča...na poročni dan sem glih z 8-mesecem začela...

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.11.2006 16:35:15   
Alisa
- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ga ne bom nosila tolk po rokah kot moja kolegica ( no pri njej je cel                                   dan še ko kuha ga drži v rokah) 
- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da ne bom kupovala igrač, ker jih je veliko dobil za darilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
( bi to držalo, če ne bi po trgovinah hodila) user posted image .
- itd,...

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.11.2006 20:23:55   
Pajaca
A pol sem sam jaz taka ko nisem nikol govorila kakšen bo moj otrok. Vedno sem bla raj tiho.
Jaz sem sam rekla, da bo moj otrok tak da ne bo sedel v kotu in gledal in zato smo zbirali čimbolj nagajiva imena za otroke...... pa smo dobil dva taka nagajivca da to ni res.

Edin kar sem rekla je blo to, da bom čist na svojem ko bom mela mulce.... ma ja to pa res nismo.... za enkrat.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.11.2006 20:24:18   
petka
Nikoli se ne bom poročila noseča...na poročni dan sem glih z 8-mesecem začela...
IZVIRNO SPOROČILO: vesna.com

hm ja... se podpišem. Je bla quicky poroka v 5 mesecu user posted image . Pa vseeno lepa user posted image

user posted image  je zaenkrat še po planu user posted image , ampak sveda bo sčasoma postal razvajen, saj je v teh časih po mojem mnenju lahko otrok le razvajen ali pa zanemarjen. Blagor idealnim ljudem na Zemlji user posted image user posted image

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.11.2006 20:32:41   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca
A pol sem sam jaz taka ko nisem nikol govorila kakšen bo moj otrok.

Ne, jaz sem (bila) tudi taka. Verjetno se najde kakšna malenkost, ki sem si jo predstavljala drugače, ampak na splošno pa večino stvari sprejemam sproti in nimam kakšnih določenih pričakovanj.

Aja, evo, ene stvari sem se pa spomnila: sem rekla, da moj otrok nikoli ne bo gledal risank samo zato, da bom jaz imela mir. O jauser posted image .

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.11.2006 23:57:29   
Anonimen
Jaz imam le eno pobozno zeljo - da bo zaspal sam, v svoji postelji .. ne po par urno pregovarjanje a bo spal al ne bo, kje bo spal, se bo nosil, jokal ... upam, upam, UPAAAAAAAAAAAAAAAAM user posted image

Drugace pa upam, da bom malo bolj flegmatik ratala do takrat, ko bom mela svoje otroke .. bo pa najbrz mama zmaj user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
18.11.2006 0:53:30   
Marogica
Tudi jaz nisem kaj preveč načrtov kovala, kako in kaj. Se pa trenutno spomnin vsaj nekaj rezin zarečenega kruha:
-moj otrok bo pil samo vodo (če pa je sok tako dober)
-moj otrok ne bo gledal "grdih" risank" (če pa so te najbolj zanimive)
-moj otrok ne bo dobival igrač-orožja(ja, dokler si pištol ni iz prstov, klupic ali celo kruha narediluser posted image )
-moj otrok me ne bo "nategnil" oz okoli obrnil(mama, jaz te imam tako rad ali ti si najboljša mamauser posted image )

Kaj pa še pride, bom pa poročala čez nekaj let

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.11.2006 0:55:55   
Jacqueline
jaz sem še sedaj prepričana, da bo otrok spal v svoji sobici (v novem stanovanja sta spalnica in otroška soba povezani z vrati, tak da neke kilometrine ne bo mel do najine postleuser posted image ), da ga ne bom čist razcartala, da ne bo imel napadov ipike, da mu ne bom kupla vse kaj si bi zaželel, da ne bo gledal nesnage na tv, ...

kako se pa bo obneslo pa povem po juniju 2007!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.11.2006 19:59:42   
Strawberrie Cherrie
Kaj govorimuser posted image user posted image
1. da moj user posted image ne bo jedel nonstop frutekov pa Hipp kašic, pudingov, ampak mu bom raje pripravljala 'zdrave obroke' iz sadja in zelenjave...
2. da bo moj otrok spal v posteljici, ki je poleg najine postelje...vednouser posted image (že zdaj se zdim sama seb čudna, ampak nekak si govorim, da to bo mal trša roka potrebnauser posted image )
3. da mu ne bom pustila, da izsiljuje z jokom

Upam, da bo držalouser posted image

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?