Mojca P. -> RE: Izvlečna banjica pri previjalni mizi (17.11.2006 11:23:49)
|
Pri nas smo se takoj odlocili za banjico, ki nima ravnega dna oz. ima otrok med nogami tako prepreko (jahaca), da ne zdrsi in lahko sam lezi v banji (prakticno skoraj od rojstav dalje)...cela banjica se pa z nastavki postavi na veliko banjo, da je tako visja in krizu bolj prijazna (lahko ti posljem kako sliko, da is bos predstavljala). Previjalno z banjco pa je imela mesec dni mlajsa (od nasega Ziga) necakinja in so jo uporabljali samo 14 dni, potem so kupili tako, kot sem zgoraj opisala. Kot so prej punce napisale: nimas kam dat otroka, v banji ga moras stalno drzat in ga je z eno roko tezko umit, posebaj ko je otrocek ze tezji; pa problem jo je bilo ze napolnit z vodo, saj moras banjo prakticno dvignit in polno nastavit nazaj ne previjalno, razen ce ti cela zadeva ne stoji v kopalnici, da jo napolnis s tusem (pri nas je bila v otro. sobi). V glavnem, moje priporocilo: kupi previjalno brez banjice, Banjico pa priporocam tako z neravnim dnom (pri nas je bila se pred parimi dnevi v uporabi, pa je Jaka zdaj 9 mes. star, saj lahko tudi sedi v njej----jo pa prodajam, ce te slucajno zanima[sm=smiley9.gif])
|
|
|
|