|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spremembe PDP na UZ
16.11.2006 16:25:20   
miki6
Mene pa zanima koliko veljajo PDP datumi na UZ listkih (ko izmerijo velikost glavice, trebuščka,...)?  Meni se po zadnjem pregledu datum skrajša za skoraj 2 tedna. Ali to kaj velja?  

13. 01. 2007 je na svet pokukal najin sinček Noel
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spremembe PDP na UZ
16.11.2006 17:05:42   
LuLu
Meni je g. rekla, da najbolj velja PDP po UZ-ju. Tam imajo mere bebice, tako najbolje določijo PDP, je pa tak odstopanja 2 tedna +/- po PDP.

(odgovor članu miki6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2006 17:21:38   
Anonimen
Ma ravno to se meni zdaj dogaja,....PDP so mi določili po prvem dnevu zadnje menstruacije in se tega datuma držali kot pijanec plota user posted image , no po UZ je bilo pa dete vedno nekoliko manjše (mlajše - torej manjša nosečnost) in NE niso mi spremenili PDP-ja,...

Zarad tega sem vsa nervozna, saj je moj PDP (izračunan po prvem dnevu zadnje menstruacije) že davno mimo, novega mi pa zdaj očitno ne mislijo določat. Mah kar nekaj! user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2006 17:39:26   
najina pikica*
PDP ti nekje najbolj točno določi po uz tam do 11-12 tedna...potem že nastajajo odstopanja v rasti in teži.....PDP določen o zadnji menstruaciji je pa tako al tako +14 dni

(odgovor članu miki6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2006 9:05:37   
urskas
tako kot je rekla pikica... Po UZ določijo PDP le okrog 11-12t, potemo so prevelika odstopanja. Če pa je odstopanje manjše od 5 dni, potem ti datuma sploh ne popravijo, tako je meni razložila G.

LP,urska

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2006 13:39:46   
Naja30
Meni je na NS rekel, da je PDP za 8 dni prej. Počakali smo do morfologije, kjer so mi na podlagi tega novega PDP-ja delali meritve in se je ujemalo, tako da potem so mi pa prestavili PDP. Zdaj pa bomo videli, kaj in kako.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2006 19:48:18   
ninocka
Men so tud popravli PDP po NS, in sicer za en teden kasneje. G mi je tudi popravila v kartoteki in potem je veljel nov datum. Rodila sem pa pol itak 1 mesec prehitro, ampak mi je pediatrinja v porodnisnici rekla, da je bil pravi PDP ta drug dolocen in ne prvi (glede na mere, rzvitost otroka).

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2006 20:00:44   
eva1
Vidim,da imava pdp na isti danuser posted image ! Glede prestavitve-po UZ se PDP lahko prestavi do 20-22 tedna,  kasneje ne, ker potem vsak plod raste po svojih merilih in če je v 32 tednu večji, potem ni starejši, ampak samo bolj debelušen, oz. po drugih besedah dobro se mu gode v trebuhu! Meni je PDP v prvo bil po vseh UZ do 20 tedna čist ok, v 28 tednu pa se je že videlo da bo user posted image večji in je potem, skoz bil večji za 1-2 tedna, ampak zaradi tega mi niso nič spreminjali PDP-ja!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

note
čevap

ali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijo

da (35%)

ne (42%)

za vse (2%)

na kater e-mail naslov (7%)

nikoli (12%)

seveda, za klavirsko harmoniko (2%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!