Žiga
|
Živjo spet Da izpolnim obljubo in na kratko povem, kako je šlo... Kot že vse veste, smo bili za petek dogovorjeni za CR, saj je bil tudi pri Mihatu CR in je zdaj Urša kritična nosečnica, pa to... V glavnem, 11 dni je bilo čez rok, poln kufr vsega... Urša začne pri večerji "jamrat", da jo nekaj stiska. In pravi, pa sej itak ne bo nič, to je "kr neki". Potem jo je malo stiskalo, pa ne, pa ja in v glavnem sva se zmenila, da ko/če bojo popadki na 5 minut, telefoniramo v porodnišnico. No in ona meni ob ene pol 11h reče: "Ti, na 5 minut so". Jaz itak nisem dojel, kaj hoče pa mi reče, da naj grem pogledat, kolko imajo telefon v porodnišnici. Takrat meni kapne, da mogoče pa le gre za res. jaz... OK, pravi sestra, naj kar pridemo. Napokamo se vsi trije v avto, Uršo dostavim in letim tamalga k tašči pelat, da bo tam spal... In priletim nazaj... no, se pripeljem. V glavnem, ob 11h je bila odprta 1cm. Malo pred drugo je bila v porodni, odprta 5, ob 3:07 smo pa jokali. Tako in drugače. Vsi trije oz. vsaj dva sva... Urša je bila še najbolj pri sebi. In to je to. Potem smo se še kako uro pa pol stiskali, potem pa je mene začelo zmanjkovat in sem šel domov spat. Še tole: Urša je rekla, da naj še kakšna reče, da umetni popadki mnogo bolj bolijo kot naravni, pa jo bo... Umetni pri Mihatu so nič v primerjavi s temi, ki jih je imela ponoči... LP Ž.
|