Mojca P.
|
Mi smo imeli podobne tezave, ko sem jaz med nosecnostjo z Jakom delala in to nekaj casa v podaljsanem bivanju pop., kar je skrajsalo moj cas z Zigom. Ni imel sicer toliko tezav z spanjem samim, kot z uspavanjem oz. zaspal je tezko. Jaz sem kar vztrajala, sicer sem sla veckrat k njemu in ga pocartala, ampak spal je pa vedno in samo v svoji postelji. Je pa v tistem obdobju tudi vzgijteljica opazila, da me pogresa, ceprav ni vedela, da delam, ker me je baje pogosteje omenjal...tako,d aje bil razlog definitivno v tem, da me pogresa. Jaz bi ti priporocala, da prezivis cimvec casa aktivno z malim. Mali pac noce zaspat, ker bi bil raje s tabo. Vztrajaj pa pri tem, da zaspi v svoji postelji...moje mnjenje je, da na tak nacin vsi bolje spite...najbrz pa ves, da ko se bo navadil, tebi bo pa prekipelo(ker bos neprespana) in bos to hotela ukinit...ne bo lahko, pravzaprav bo vedno tezje...zato vztrajaj raje zdaj, ko se se ni navadil. Seveda pa ne na silo..ob postelji ga cartaj, ce res krici ga vcasih dvigni,...ampak naj na koncu ostane v svoji postelji. Drzim pesti!
|