cista ali ovulacija? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> cista ali ovulacija? (15.11.2006 19:16:41)

prejšnji mesec mi je G ugotovila cisto na jajčniku. ni povedala al levi al desni. No, po tem sem imela M, sedaj, 15 dni po M, pa mene že cel dan boli levi jajčnik.-skos takšna majhna bolečina, pritisk...

zdej pa ne vem, al bi lahko bila to O, glede na to, da je nekako na sredini ciklusa, ali me boli zaradi ciste?? zdi se mi, da me še bolj boli, če me tiši na malo potrebo..

res ne vem, ker sem šele 2 meseca brez KT in sploh ne vem točno kako zgleda O..

kaj mislite??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Magi* -> RE: cista ali ovulacija? (15.11.2006 20:22:27)

mene vedno malo boli pri ovulaciji. tako tišči me notri, pa ko se bolj na trdo vsedem na stol, me zbode.

ob eni ovulaciji pa se mi je na jajčniku pojavila cista. imela sem povišano temperaturo (zelo, ne tako malo, kot je to običajno pri O) in neznosno bolečino. cista je zrastla v parih tednih na premer 7cm. na koncu je sama izginila, brez bolečin. no, bolečin tudi vse tiste 3 mesece (ko sem imela cisto) nisem imela, razen v začetku. verjetno je vsak primer drugačen. jaz bi pri tebi skoraj stavila, da gre za navadno ovulacijo. če jutri bolečine ne bo več, je to to. če bo trajala še več dni, pa pojdi na pregled.

Anonimen -> RE: cista ali ovulacija? (16.11.2006 5:33:23)

ja  biba, jaz tudi mislim, da gre za O. Če je cista vodena ponavadi poči proti koncu cikla ali med M, pa te takrat malo bolj boli. Ni pa nujno, je od primera do primera različno. Če imaš malo bolj redek, prozoren, vlečljiv izcedek, pol je to ziher O.  

Stran: [1]