neprijeten vonj (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> neprijeten vonj (15.11.2006 17:28:52)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Že nekaj mesecev se mi dogaja,da imam močan vonj pod pazduho.Čeprav se brijem in večkrat na dan umijem,tuširam se dvakrat,ta vonj ne izgine.Po umivanju uporabljam blage stike,brez alkohola,pa vseeno ni nič boljše.Ne vem,kaj bi bilo narobe,saj se mi to včasih ni dogajalo.Zmeraj sem bila čista in je dišalo od mene,zdaj me je pa strah,da bi me kdo zavohal,kljub redni higieni.
Ali je imela katera takšen problem,in kako ga je odpravila? Vsak nasvet bo dobrodošel.Hvala!

vesna.com -> RE: neprijeten vonj (15.11.2006 17:50:59)

Je odvisno tudi od prehrane,če si jo mogoče kaj spremenila.Drugače boš pa verjetno morela sprobati stike in rolone kaj ti odgovarja.Meni full nivea rolon silk.

Anonimen -> RE: neprijeten vonj (15.11.2006 19:13:11)

Probaj zamenjat stik, lady speed stisk gel je meni ok.

soncece24 -> RE: neprijeten vonj (15.11.2006 19:22:49)

Če vonj ne izgine niti po temeljitem umivanju z milom in toplo vodo, potem so verjetno hormoni. Oglasi se pri osebnem zdravniku in mu zaupaj svoj problem. Če pa si po umivanju ok, pa začneš hitro smrdet kljub deodorantu, pa ti  priporočam sledeče:
- kupi tisti kristal za pod pazduho oz. nekaj, kar nima nobenga vonja (pot + dišeči deodorant je najobupnejša možna kombinacija)
- izogibaj se sintetiki in nenaravnim materialom
- obleči se tako, da se boš čim manj potila (recimo ne oblečt vročega puloverja v ogrevani pisarni)
- če kam greš imej zraven deo robčke in deodorant, mogoče kaj za preoblečt, pa vmes na wc smukneš, če je kriza
- nikoli ne obleči iste majice/puloverja 2x zaporedoma
- pri hrani se izogibaj česnu in čebuli, pikantnim začimbam, po njih pot še bolj smrdi.

Upam, da čim prej rešiš težavo, ker verjamem, da je grozno moteče.

Metuljčica04 -> RE: neprijeten vonj (15.11.2006 20:49:57)

Kaj pa koža,je vizualno enaka? Lahko so glivice!!!!

Anonimen -> RE: neprijeten vonj (16.11.2006 13:26:49)

lahko uporabiš tudi blazinice za podpazduho, ki jih nalimaš na oblačilo. Pa se nobeni flekci ne poznajo na oblačilu! To lahko zadevo omili.
drugače pa je verjetno res prehrana.
boš pa morala pridt sama do pravega deodoranta, sprobaj enih par!

jst imam skoraj isti problem, jst švicam k konj, imam zato v večini (odvisno od majice) te blazinice, sploh na srajčkah! Se potem kar fino počutim, da ni slučajno flekec! uporabljam pa "suh" deodorant, ne v rolon!

srki -> RE: neprijeten vonj (17.11.2006 19:24:34)

Se strinjam s sončece.

Imam sodelavko, ki blazno zaudarja, je prišlo že tako daleč, da jo je poklical nadrejena in ji na lep način povedala, da tako ne gre več naprej. Vem, da so taki na nek način bogi, samo ta sodelavka NIČ ne naredi za to, da bi se tega neprijetnega vonja znebila. Prav zavoha se jo, če po hodniku nič ne smrdi, to pomeni, da je ni v službi.

Malo kruto napisano, ampak je res. Ženska špara z vodo, s praškom, .... skratka z vsem mogočim, nosi cel teden ena in ista oblačila, verjetno si jih med vikendom tudi ne opere. Za nameček pa nosi samo sintetiko. Res je moteče za vse, tudi za stranke.

Ne vem pa, če bi bil vzrok prehrana, saj ta ženska je samo sadje, jogurte, sem pa tja kakšno žemljico to pa je že vse.

Upam, da ti uspe problem odpraviti.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.11.2006 21:23:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

*viva* -> RE: neprijeten vonj (18.11.2006 17:08:41)

kje pa dobiš te blazinice? jaz mam tudi ful problem s potenjem,ampak zanimivo da samo pozimi. Pomagal mi je pa do zdaj edino nivea deo, ampak sem se ga naveličala. kaj pa pravite na vichy deo?

heki -> RE: neprijeten vonj (18.11.2006 17:56:09)

Najboljše, preverjeno je :
rollon NUDIT Helena Rubinstein. V tujini ga najdete v vseh bolje založenih drogerijah, pri nas pa sem ga opazila v drogeriji Douglas. Res da je nekoliko dražji, ampak glede na učinek PREPOCENI(se razume ob redni higieni). KDor ga je preizkusil, ga ni več zamenjal. Ne pozna se na oblačilih, ne potiš se...skratka super zadeva. Stane pa 21E.(pri nas cirka preračunano 5000sit). Punce ne bo vam žal.

Stran: [1]