MAM05 -> RE: hocem carski rez (24.11.2006 13:58:49)
|
Jaz sem imela cr avg.2005, stal je 772.000, kako dobijo te cene-pojma nimam, bila sem v porodnišnici 6 dni. Da sem prišla do cr, sem se zelo namatrala, ker nisem hotela naravno roditi, ker je bila pikica v medenični vstavi. G, ki je nadomeščala mojega g., mi je dala napotnico za psihologa v lj.porodnišnici, ker je le ta bil na dopustu, sem prišla "v roke" dr. Blejčevi, ta je zame največja ....., raje tega ne podoživljam kako me je nadrla, da kaj se grem......naredila mi je uz, kjer je jasno videla in to tudi napisala, da je glava večja od trebuščka, kar je baje nemogoče normalo spraviti ven. Še dobro, da imam tako dobrege osebnega g., ki mi je takoj zrihtal, da sem brez matranja prišla do cr. Res boli, ampak ne dolgo, ker dobiš sredstva proti bolečinami, zato se ne oziraj na to kar so ti napisale predhonice, jaz te čisto razumem in naj tiste, ki niso imele cr ne pišejo o tem, kako je to grozno, kako pa vejo???Tako kot jaz ne kako je roditi in sigurno nikoli tega ne bom vedela, ker se bom naslednjič odločila za cr.Otrok je veliko lepši in sigurno je manjša možnost, da mu kaj naredijo, kot pa pri porodu. Veliko sreče in predvsem moči.
|
|
|
|