Mojca P. -> RE: Vprašanja (15.11.2006 10:31:21)
|
Osebno mislim, da prehitro stopnjujeta kolicino, ce sta v enem tednu na 150 ml gH....ampak ce lepo prenasa in ima prebavo v redu ni nic naorbe. Otroci naj bi popili 1dcl tekocine na kg telesne teze, vendar moras v to vsteti tvoje mleko, caj, juho, sokove iz sadja...tako, da ce ima sele en gosti obrok cez dan skoraj sigurno dovolj tekocine dobi z dojenjem ali dodajanjem. Ce je pa stvar v tem, da bi pac rada da se navadi na loncek ali flasko..pa pac vztrajaj, vendar bodi zadovoljna ce naredi vsaj par pozirkov. Mleka v magicni loncek jaz ne bi dajala...niti ne vem, ce bi teklo skozi...ce se dojita pravzaprav ne vidim smisla zakaj bi na flasko dajala mleko, naj tega dobi pri tebi, ostalo pa na zlico. Ko bos pa imela premalo mleka pa tudi mlecno kaso raje daj na zlico, ker se flask z mlekom hitro navadijo in ful tezko odvadijo (nas je star ze dobri 2 leti, pa jo se vedno ima in me upraviceno skrbi za zobke) Naj na flaso ali loncek dobi le vodo ali nesladkan caj oz. naj sluzita samo pitju ne hranjenju (seveda ce ne gre drugace oz. razen ce res ne potrebuje dodatka). Moj nasvet,pac!
|
|
|
|