Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 11:02:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Se ne upa....kaj pa če preveč namaže in še kaj drugega izruva..ne samo kocine?? Ooo.. je pa tko mocno zasidran, da ga nobena brazilka ne izruva..
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 11:08:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka aja Tjazi, a na brazilsko si ze sel? Se ne upa....kaj pa če preveč namaže in še kaj drugega izruva..ne samo kocine?? heheheheheheeeeee
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 11:09:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ooo.. je pa tko mocno zasidran, da ga nobena brazilka ne izruva.. podcenjevanje "brazilk" bi bilo lahko usodno
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 11:13:59
|
|
|
|
CUKRČEK
|
ja, očitno Tjazy ne ve, česa vsega smo babnice sposobne
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 11:32:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK ja, očitno Tjazy ne ve, česa vsega smo babnice sposobne hehe se boljs, da ne ve...bi ga najbrz kr odkatapultiral na hmmm Mars
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 11:36:41
|
|
|
|
CUKRČEK
|
najbrž res .....če smo sposobne "gore premikat", bomo pa tudi Tjazyjevo špičko premagale, a ne
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 11:38:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ce pogledas v navodila za uporabo moskega.. tam pise, da njegov blazencek zdrzi 8 ton.. Nooo.. Vse brazilke na svetu niso tolk mocne..
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 11:41:33
|
|
|
|
CUKRČEK
|
ta navodila za uporabo so pa itak na pamet napisana.......si predstavljaš 8 tonsko batino na tvojem špičku? Pa če še š**** zdrži, bi ti prišel nekoliko spremenjen izpod nje
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 11:44:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja nic.. ocitno se ne mormo zment.. Edini nacin je, da probamo..
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 11:45:27
|
|
|
|
CUKRČEK
|
najbolje bo, ja....sam kje boš staknil za 8 ton babnic?
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 11:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, da to sploh ne bo problem...sej ene so tooook "tezke", da bi jih pol rabu samo ene par 10
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 11:51:59
|
|
|
|
CUKRČEK
|
to imaš pa povsem prav, srečkanosečka Zdaj jih mora edino še Tazy "odobrit", da se bodo poguncale na njemu
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 11:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK ...da se bodo poguncale na njemu hehehehehe no, da slismo
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 12:30:12
|
|
|
|
Anonimen
|
KO sem bral sem ravno to hotu rect.. kar je rekla.. enih par.. t'pravih.. bi blo cist dost.. Samo tuki se bo zataknlo.. pri moji odobritvi.. Nic.. rabil bom 133,33 zensk po povprecju 60kg.. Ojoj.. No sej moj bi ziher zdrzu.. samo ne vem, ce bi jaz zdrzu.. Ah.. bol ziher bi blo, ce bi eno po eno.. 2 maximum..
< Sporočilo je popravil Tjazy -- 12.12.2006 12:34:31 >
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 12:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Z brivnikom, ne mi govorit, moj hoče vsakič 'drugačno frizurco'
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 13:01:18
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Tjazyjevo špičko premagale, a ne Špičko .
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 13:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Z brivnikom, ne mi govorit, moj hoče vsakič 'drugačno frizurco' OOOOO fak, pa to ni res. Upam da ni un za epilacijo....
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 13:27:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy KO sem bral sem ravno to hotu rect.. kar je rekla.. enih par.. t'pravih.. bi blo cist dost.. Samo tuki se bo zataknlo.. pri moji odobritvi.. Nic.. rabil bom 133,33 zensk po povprecju 60kg.. Ojoj.. No sej moj bi ziher zdrzu.. samo ne vem, ce bi jaz zdrzu.. Ah.. bol ziher bi blo, ce bi eno po eno.. 2 maximum.. ne Tjazi, tkole se pa ne bos izmazu hehe...a ti povem na kaksen nacin bi lahko ta test izvedli...samo je kr ornk krut :))) v glavnem...ena ornk spaga...pa tok babnc, da bi lahko vlekle s silo osmih ton...ouchhh
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 13:32:24
|
|
|
|
CUKRČEK
|
po moje se bo raje ponižal in priznal, da njegov korenjak le ni tako močno vsidran
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 14:19:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK po moje se bo raje ponižal in priznal, da njegov korenjak le ni tako močno vsidran Me veseli, da si opustila izraz.. Spicka.. No.. priznam.. mogoce zdrzi le 7.999,9 kg..
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 14:48:53
|
|
|
|
tanikaa
|
No.. priznam.. mogoce zdrzi le 7.999,9 kg.. To govoriš o tvojem jeziku, a ne?
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 15:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne.. jezik pa zdrzi v bistvu bol mal.. kilo.. mogoce dve.. ampak je ze kriza..
|
|
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 15:30:09
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK po moje se bo raje ponižal in priznal, da njegov korenjak le ni tako močno vsidran Me veseli, da si opustila izraz.. Spicka.. No.. priznam.. mogoce zdrzi le 7.999,9 kg.. se mi je zdelo, da te š**** moti, kon si se tako zagnano začel branit
|
|
RE: kako si zrihatate svojo malo? 12.12.2006 18:49:21
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Old fashioned britvica in voda. pa sej nimas kej studirat...ce se pa pri liniji zalomi pa gres na skini..sej kuj zraste nazaj
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?