mojsonček -> o testu, ovulaciji in še čem... (14.11.2006 13:00:28)
|
No.... tkole. Danes sem naredila nosečniški test, ki je bil seveda negativen, itak, saj me že 5. dan špika po trebuhu, dojke imam kot melone, boleče... Želja po tem, da bi se pokazala črtica je velika, tako kot pri vseh vas. Ampak, danes je moj 28. dan ciklusa, kar pa seveda sploh še nič ne pomeni, ker moje M so itak malo zmešane in so enkrat na 31, drugič na 26 dni tako da... upanje še ostaja, čeprav globoko v sebi mislim da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] itak pride. No, zdaj pa vprašanje! Ali glede na moj neredni ciklus sploh ima smisel kupovati ovulacijske teste? Itak pa... sem se že odločila in naročila pri mojemu G, da malo preveri moje podvozje, če je sploh vse pripravljeno za novega člana (ker moj sine že tako težko čaka, da začne rasti trebušček). Torej, če do novega leta ne bo nič, potem pa v drugo akcijo, ker tole se pa že dooooooooooooolgooooooooooo vleče. P.S. No, ampak kljub temu, če ima kakšna idejo o ovul testih, odgovor je seveda dobrodošel Pa pa
|
|
|
|