Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kontracepcija in glavoboli 14.11.2006 9:54:00
|
|
|
|
Ayo
|
Jaz bi se malo pocakala, predno reces, da imas glavobol zaradi kt. Drugace pa sem imela glavobole tudi jaz, ampak sele po parih letih, dolgo casa, tako da sem bila potem tudi prepricana, da so to kt, potem sem jih zamenjala.
|
|
|
|
RE: Kontracepcija in glavoboli 14.11.2006 9:59:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Take hude glavobole je imela moja mami po KT.Ona je tisti čas jemala Stediril.Jaz pa sem pred štirimi leti jemala trinovum KT tabletke in po leto in pol jemanja sem dobila take glvobole in pristik mi je začel čisto skupaj iti in mi je moja G takoj prekinila od tistega niosem zaščitena i se borim za najino .Idi do G,če misliš da so tile glavoboli poveza z jemanjem tabletk in naj ti jih zamenja. LP Mojca
|
|
RE: Kontracepcija in glavoboli 14.11.2006 10:01:08
|
|
|
|
Tia-na
|
Ne vem, kaj bi lahko bilo drugega. Zobje niso, ušesa, nos, sinusi tudi ne ... bolečine so se pa začele kmalu po začetku jemanja kontracepcije ... torej trajajo sedaj že 10 dni. V navodilih med stranskimi učinki piše, da lahko pride v prvih mesecih jemanja do glavobolov.
|
|
|
|
RE: Kontracepcija in glavoboli 14.11.2006 10:31:21
|
|
|
|
Taula
|
Meni so so glavoboli pojavili prvi mesec po jemanju. Ko sem zamenjala tablete je bilo takoj bolje, tako da se lahko pojavijo tako hitro.
|
|
RE: Kontracepcija in glavoboli 14.11.2006 13:37:08
|
|
|
|
ninočka1980
|
Pozdrav! Dajte mi povejte, če je sploh možno, da bi zanosila mesec dni po prenehanju s KT, prenehala sem jih namreč jemati zaradi pogostih glavobolov in sedaj že 35dni nimam , drugače sem mela na 26-28dni. LP
|
|
|
|
RE: Kontracepcija in glavoboli 14.11.2006 14:21:00
|
|
|
|
Tia-na
|
Sej jst moram tabletke jemati samo ta mesec, kot priprava na laparoskopijo in histeroskopijo in upam, da bo potem bolje. :)
|
|
|
|
RE: Kontracepcija in glavoboli 14.11.2006 15:00:17
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Tudi jaz sem imela pogoste glavobole, ko sem jemala Diane35, pa sem šla ginekologinji in ji povedala, da imam pogoste glavobole in da mislim, da so krive kt. Pa so res bile, zdaj imam pa Femoden pa sem zadovoljna, sam moj libido je včasih čist na nuli. Ko imam pa 7 dnevno pavzo, pol mi pa hormoni čist ponorijo. Hvalabogu, da jih drugo leto neham jemat.
|
|
|
|
RE: Kontracepcija in glavoboli 14.11.2006 19:22:14
|
|
|
|
sevenka
|
Tudi jaz sem jemala neko obdobje Logest, ki so name vplivale grozno. Po treh mesecih sem nazaj zamenjala na Femoden, ki so meni osebno najboljše kt.
|
|
|
|
RE: Kontracepcija in glavoboli 15.11.2006 19:54:37
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninočka1980 Pozdrav! Dajte mi povejte, če je sploh možno, da bi zanosila mesec dni po prenehanju s KT, prenehala sem jih namreč jemati zaradi pogostih glavobolov in sedaj že 35dni nimam , drugače sem mela na 26-28dni. LP je možno - poznam eno. Sem slišala, da se takoj po koncu jemanja tabletk najrajši "primejo" - koliko pa je to res pa ne vem. Drugače pa o glavobolih - jaz sem Logest jedla 3 leta, pa nisem imela nobenih stranskih učinkov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?