Sisy -> HIPERSTIMULACIJA (14.11.2006 9:41:52)
|
čau punce, Pisala sem že na sosednji forum pa me zanimajo še vaše izkušnje: Torej po sledečem kar sem doživela smatram da sem fasala hiperstimulacijo: po punkciji grozni ,nevzdržni krči,napihnjenost po celem predelu trebuha,slabost,težave z dihanjem,bolečine v pleksusu,omedlevica...V glavnem cela katastrofa...Bila sem na urgenci (tam skoraj skup zlezla),dobila protibolečinsko inekcijo,na urgenci mi seveda niso omenili da imam verjetno hiperstimulacijo,vendar sem prebrskala vse možne spletne strani in ne najdem drugega odgovora kot da je to hiperstimulacija... Zanima pa me sledeče-v kakšnem primeru NE naredijo transferja zaradi hiperstimulacije? Naj omenim da je danes že bolje,čeprav napihnjena sem še zmeraj in težko se zravnam,hodim....ampak ni tako grozno kot na začetkuu...transfer imam jutri... Prosim punce ki ste doživele to izkušnjo če mi malo opišete kako pa kaj... hvala p.a. pridelala sem le 5 jajčec tko da ne vem kako je možno da je do tega prišlo? Ali se to ne dogaja le v primeru velikega števila jajčec,ali pač?
|
|
|
|