rože v temnem prostoru (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Od rožce do solatke

Sporočilo

KIKI**** -> rože v temnem prostoru (14.11.2006 9:33:54)

Prosim če mi lahko katera pove, kako se reče rožam-ki imajo velike liste in uspevajo tud v temnejših prostorih-mi smo namreč v mansardi in vse rože mi odvržejo liste zaradi premjhne svetlobe-kaj imate ve doma v temnejših prostorih?

Katrin -> RE: rože v temnem prostoru (14.11.2006 9:40:18)

Meni je v pritličnem in senčnem stanovanju uspevala le zamija. Potrebuje malo svetlobe in malo vode.

Lp, katrin

zaljubljena23 -> RE: rože v temnem prostoru (15.11.2006 5:43:36)

Se strinjam, Zamija potrebuje zelo malo svetlobe

KIKI**** -> RE: rože v temnem prostoru (15.11.2006 10:45:25)

o.k. potem si jo bom pa za miklavža kupila ker potrebujem rože-mam samo 2, ker imamo podstrešno stanovanje brez okensjih polic-večina strešni okni ;(

lp

pot -> RE: rože v temnem prostoru (8.12.2006 20:01:05)

Imam eno mogoče butasto idejo. Kaj pa božična zvezda? Saj nekaj časa tako ali tako potrebuje temo, da obarva liste?

KIKI**** -> RE: rože v temnem prostoru (9.12.2006 8:38:54)

Pot,
hvala ampak ta tvoja ideja je meni vsakoletno darilo,ki potem ne deluje celoletno zato sem jo že dobila pa vsako leto zdrži največ 2 meseca. Zamijo bo pa prinesel božiček, če bom pridna je rekel moj dragi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], pa še draga ni 1.700 z lončkom v cvetlčarni velika cca 30 cm.

lp

zaljubljena23 -> RE: rože v temnem prostoru (11.12.2006 6:05:44)

Koliko vem božična zvezda potrebuje svetlobo. Kar se pa tiče obarvanja listov pa ni mišljeno temen prostor ampak svetel prostor, kjer zvečer ni velikokrat prižgana luč. Kajti božična zvezda naj bi imela dnevne svetlobe ravno toliko kolikor jo je zunaj in prav tako teme. Se pravi za obarvanje potrebuje čim manj umetne svetlobe. Upam, da ste razumele ;)

Stran: [1]