Anitka
|
Punce predrage pozdravljene! Popolnoma vem, kako se počutite v dneh, ko ne vidite izhoda in ste tik pred obupom. Tudi sama sem prestajala to. Bili so dnevi, ko bi samo jokala in obupavala nad svojo nesrečo in neuspehom glede . Na srečo sem ravno tukaj na RR-ji našla tolažbo, pomoč, rame za zjokat.... In še kako hvaležna sem vsem mojim prijateljicam, ki so me takrat vedno znova in znova dvigovale od tal. In hvaležna sem jim, da so mi pomagale tudi, ko sem imela probleme glede moje prejšnje zveze, pa ne bomo zdaj o tem, saj sem sedaj spet srečna, kaj srečna, najsrečnejša na svetu, saj sem našla sorodno dušo, ki jo (ga) imam najraje na svetu in s katerim si želim ustavriti življenje. Punce drage, čeprav v tistih težkih trenutkih kaj dosti besed ne pomaga, pa se vseeno takrat skušajte osredotočiti na eno "mojo" že legendarno misel na RR-ji, ki se glasi UPANJE UMRE ZADNJE!!!! Najsi je še misle tako zlajnana, vedite, da pomaga vsaj malce. Punce moje, upale bomo do konca, upale bomo dokler ne pridemo do cilja, ki je , ali tudi ali več. In ne pozabite, ko vam je hudo, le pridite na RR-jo, saj je tu vedno nekdo, ki ti bo rade volje pomagal. Za vse skupaj pa en topel z željo, da vse čimprej zagledamo LP, Anitka