|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Miklavž, Božiček, Dedek Mraz
14.11.2006 12:36:57   
FruityTango
Ko sem bila otrok, je nosil le Miklavž. Nosil je ogromno daril, čez celo sobo. Nisem niti poznala Božička in Dedka Mraza, v šoli se mi je zdelo čudno, ker so govorili men je pa Božiček to prinesel, men pa Dedek Mraz to.... Nisem vedela da so trije (kot otrok) in kasneje me je bilo sram.
Sedaj pa so pri nas vsi trije. Predvsem zato, da ko bo večja, da se ne bo počutila kot da je nekaj izgubila oz. kot da neke stvari ni bila deležna. Pretiravajo pa itak vsi "možje" pri nas. Sama sem sreeeeečnaaaaa ko vidim veselje in presenečenje na obrazu. Koliko zapravijo "možje" samo pri obisku v naši hiši... bom raje tiho user posted image  Koliko pri babicah in dedkih pa tudi user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.11.2006 14:29:53   
Pilar
  user posted image Miklavž prinese Juretu in Leji pri moževih starših,

user posted image nato ima Jure rojstni dan,

user posted image   in že je tu Božiček.....

Pri nas december kar dobro izprazni denarnico, ampak to so res tako lepi dnevi, veliko pozitivnega se dogaja, ni kaj, luštno je.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.11.2006 16:20:18   
dory
k nam pridejo vsi trije pa se to sem jaz v eni osebi :)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.11.2006 17:57:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Ker nismo verni, pac bozicu in posledicno skomercializiranemu bozicku ne posvecamo pozornosti user posted image   

Božiček ni "veren" oz. ni krščanski. Torej le praznujete krščanskega, če praznujete Miklavžauser posted image

Vem, da Bozicek ni veren .. ampak ce bi praznovali bozic, bi bila pac darila takrat, tako pa niso user posted image

Miklavza so pa praznovali pri mami, ker so bili verni (kako je z bozicem, ne vem), pri ociju so bili pa komunisti user posted image  Tako da bozica pac ne praznujemo, je pa tudi bozic ravno zaradi Bozicka ze hudo skomercializiran po mojem mnjenju.

Skratkaaaa, meni bo fajn ze samo da bo december, da si lahko okrasim sobo. Predlani sem jo imela okraseno ze 24.11.user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
14.11.2006 19:36:11   
moder
Pri nas se bomo zmenili oz. sva se že, da bo nosil Miklavž sladkarije, božiček pa tudi kakšna večja darila. Ker je user posted image stara eno leto, se mi zdi, da še ne ve točno, kaj se dogaja. Pri meni doma smo praznovali samo Miklavža, ker smo bili pač verni in na vasi, kamor komunizem ni tako segel. Pri možu so praznovali dedka mraza, zaradi politične pravilnosti in ker je nekdo pač moral prinesti darila. Miklavža nočem pozabiti in tudi naše še vedno vaško okolje je tako, da je ostal tradicija in da pridnim prinese (saj nagajivim user posted image tudi). Prinesel bo sladkarije in kakšno suho sadje, zato da ne bosta oba "dobra moža" prinesla nenormalno veliko in zato da ne bo tisti pravi dobri mož (in žena) decembra bankrotiral. Božiček pa bo prinesel kakšno igračo (kot da jih nimam že dovolj za pospravljat) in kaj za obleč, pa verjetno kakšno knjigico. Malo me skrbi, ker je moja tašča čisto utrgana na razna darila in ji kar naprej kaj nosi in se mi zdi, da s tem popolnoma pretirava. Bolje bi bilo, če bi jo kakšno popoldne malo popazila. Samo to je pa že druga tema.

V glavnem, prišla bosta oba. Aja, pa še dedek mraz pri meni v službi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.11.2006 15:38:02   
MojcaG
mi ne delamo diskriminacij

Vsi so več kot dobrodošli.

se podpišem! drugače pa je zame najlepši božični večer, in tudi big deal delam največ iz njega.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.11.2006 20:14:11   
spacey
IZVIRNO SPOROČILO: eva1
sploh pa ne vem, kdaj naj bi nosil dedek mrazuser posted image -itak pa ta počasi izumira, vsaj tako se mi zdi!

Nič ne bo izumrl, ker vam bo Aljo prinesel, le nekaj dni prej oz. kasneje. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.11.2006 20:27:28   
Maxica
Pri nas bo letos največ prinesel Miklavž, kakšno malenkost bosta pa verjetno tudi Božiček in Dedek Mraz pristavila.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 33
15.11.2006 22:31:30   
Anonimen
Pri nas pridejo vsi trije stroški. user posted image

(odgovor članu Noel)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
16.11.2006 6:34:12   
Mojca20
Vsi trije user posted image

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 35
16.11.2006 9:55:40   
Anonimen
Samo Božiček.Letos pa najbrž za Timija vsi trije.Pa ne doma.
Miklavž in Božiček v vrtcu.Dedek mraz v mamini službi.
Doma pa bo za vse ob polnoči na božični večer prišel Božiček z darili.
Več kot preveč.

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
17.11.2006 13:39:38   
modrooka
Miklavž in pa Božiček...

Lep dan!

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 37
22.11.2006 22:44:34   
bonika
pri nas in pri mojih dedek mraz, pri njegovih pa miklavž, tako, da se malo porazdeli, pa šeuser posted image ma tavelik takoj po miklavžu.
božiček se mi zdi pa popolnoma skomercializiran, ko smo bli mi majhni ga nismo poznali, tud tisti ne, ki že od nekdaj praznujejo božič, jaz se spomnim samo miklavža in dedka mraza

mogoče bom kdaj verjela v božička, če bom dobila v službi božičnico, v dvanajstih letih je še nisem, pa čeprav večino božičev in novih letov preživim v službi user posted image . no ja ene 4x sem pa mogoče bla doma za praznike, pa letos bom, če bo sreča

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.11.2006 20:40:08   
Mateja82
Pri nas hodita Miklavž in Božiček.

Miklavž bo prinesel bolj tiste običajne mandarine, suhe fige, parkelca in šibo če bo trebauser posted image pa kakšno malenkost. Izjemoma letos  bo miklavž prinesel malo večje darilo, ker pač našauser posted image še ne je teh stvari in bi bilo brezvze.

Božiček pa bo prinesel  malo večja darilo oz, kar bo kdaj kasneje pač sama napisala v pismu ( če bo stvar seveda izvedljiva).

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.11.2006 21:00:33   
Miss Piggy
Pri nas obdarujeta MIklavž in Dedek Mraz, pa še Bajram dvakrat na leto praznujemo, tko da nanese kar nekaj daril. To leto pa je sploh vse na kupu, saj je bil en bajram oktobra, drugi pa je konec decembra.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 40
25.11.2006 23:20:21   
Anonimen
Pri nas pa je tako:
a) najprej pride Miklavž - prinese kakšno malenkost
b) potem je slikanje z Božičkom, ki tudi nekaj prinese (ponavadi okoili 10. decembra - to imenujem predpriprave)
c) potem pride Božiček - je veselo povsod (nosi veelika darila)
d) potem pride v firmo (tako v mojo kot tudi v moževo Dedek Mraz)
e) in za finale imamo 1. januarja RD

Moja denarnica pa trpi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  NEIZMERNO

Ampak letos je že bilo bolje, ker sem od septmbra naprej kupovala darila.

Potem pa naj omenima, da sem botra trem otrokom, od katerih imata 2 RD decembra, da imam nečaka, ki mu lahko dam samo keš, da imam kopico sodelavk, ki jih moram obdarovati, ker sem šef, da imam naenkrat za cel avtobus otrok, ki jim moram nekaj podariti, ker tudi njihovi starši podarijo Črtomiru... Pa še eno veliko familijo. Ja, pa še tašča in od moževe sestrične (najbližji sorodnik mu je, ker ima samo eno tapravo) tamala imata RD.
V glavnem - za zjokat.

Pa naj mi samo še kdo reče, da se decembra da šparat

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?