|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri jogurt za 7m
13.11.2006 21:34:16   
livia
Naši pupi sem že dala skuto, ki jo obožuje, sedaj bi pa probala še z jogurtom.
Katere jogurte uporabljate?

Ker ne hodim v trgovino, ampak naročam preko neta, prosim za nasvet, kateri jogutri so naboljši na tamale? Recimo da je čimmanj dodanega sladkorja itd,...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri jogurt za 7m
13.11.2006 21:36:41   
rija
Naš ima najraje navadnega od pomurskih mlekarn ali pa probiotičnega navadnega od spara.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2006 21:49:29   
facka
LCA

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2006 22:03:59   
natalia
čebelica maja

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2006 22:06:11   
mml
pri nas ni kakšnega "najljubšega" jogurta...je večinoma vse...no pri navadnem se včasih malo zmrduje in takrat ji primešam zraven malo domače marmelade in to je to...

Sicer se pa meni zdijo dobri LCA junior in čebelica Maja, ki je super, ker je malo bolj gost

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2006 7:52:41   
Anonimen
moj ima zelo rad Activio z okusom jabolka (so celi koščki jabolka noter, pa müsliji)

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2006 13:39:51   
zupan
Od kdaj naprej pa jim dajete kupljene sadne jogurte? Ker imajo vsi dodan sladkor se mi zdi. Kaj pa glede mascob?- jim dajete tiste z manj ali normalne. Se mi zdi, da so na policah skoraj sami 0,1  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2006 15:41:58   
mml
jaz ji dajem jogurte nekje od 9. meseca dalje in praviloma tiste s 3.6% mlečne maščobe...saj se najdejo, samo pobrskati je treba...sladkor je pa druga stvar...jaz sem na začetku bila proti dodajanju sladkorja, potem sem pa ugotovila, da navadnega jogurta ne jem in če ji dam noter marmelado, je v marmeladi tudi sladkor...tako da...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu zupan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.11.2006 16:04:36   
Barbs
Čebelica Maja vsi, pa LCA Junior vsi (razen z jagodo bolj šparam) , pa od Lj mlekarn s tazelenim pokrovčkom (3.2) s koščki sadja (borovnica mu je zadnje čase njamsi)... sicer pa... probaj - pa ne obupat - kar mu danes ni, bo mogoče že čez en mesec ful dobro...user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.11.2006 16:11:34   
Katrin
Jaz sem z jogurti začela tam nekje po 9 mesecu, nisem prav posebno izbirala (razen jagodi sem se izogibala). Kupovala sem predvsem Jogobello s koščki sadja.

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.11.2006 16:16:00   
mojčika
Jogobela sliva, marelica, Aktivia sliva, Lca junior (vse razen jagoda), Lumpi, navaden nam pa ne diši, slive obožujemo

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.11.2006 20:17:24   
mojca75
LCA so dobri za prebavo, po nasvetu pediatra.. mi jih jemo od 5,5 meseca - res pa da daleč nikjer v familiji nobene alergije (že trkam), no izogibam sem samo jagodnim sicer pa vse okuse in so nam bolj ali manj všeč!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?