|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasprotujoce si zelje partnerjev
13.11.2006 19:00:36   
Anonimen

Rodila sem pred slabim letom in zelim si se enega otroka zdaj takoj. Partner pa sele cez 3 leta. Pravi da zaradi sluzbe ze tako malo casa prezivi s tamalo in da ce bova imela takoj se enega, bo imel casa se manj.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nasprotujoce si zelje partnerjev
13.11.2006 19:01:35   
Anonimen

Kaj naj storim, da ga prepricam, ker resnicno cutim da bi lahko imela se enega zdaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2006 19:13:10   
florita
Dobrodošla!

povabi ga na ta forum naj prebere teme nekaterih deklet, kako se matrajo(mo) da bi zanosile. Včasih samo želja ni dovolj, kaj pa ko bo služba, denar, materialne stvari...na koncu pa otroka ne bo. Pri 2. otroku je lažje pravjio.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2006 20:24:25   
Laubica
Draga anonimna jaz pa  svojega moža sploh nisem mogla prepričat da še imamo enega in tako smo ostali samo 3user posted image ,pa sem poskusila VSEskrajnosti od prošnje ,ultimata,joka VSEpa ni ratalo,čeprav je nekoč govoril drugače zdaj sem se nekako že sprijznila samo čisto se ne bom nikoliuser posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2006 20:37:08   
Anonimen
Jaz sicer s tem nimam problema še zaenkrat, poskušajta se enkrat lepo pogovorit (ponavadi pomaga) pa bosta videla kakšne so želje kje se križajo in kje so skupne pa poskušajta najti neko srednjo pot. Al pa idita na tisto igro: škarje-papir-kamen - je baje Svetovno prvonstvo ratalo iz tega in je baje najbolješ reševanje konfliktov pa reševanje vprašanj.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2006 8:22:18   
Pupa*
Tudi jaz mislim, da se morata pogovorit in uskladit svoje želje... prav tako ima on vzroke proti, kot ti za...
Mogoče pomaga, če pogledaš iz druge strani... da bi bila v obratnem položaju, da bi te on prepričeval v nekaj na kar ne bi bila pripravljena... user posted image
Vse lepo vama želim!

Vsakemu človeku je usojeno, da bo našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad v resnici tudi našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2006 10:45:58   
KODA
Midva sva se za taprvega trudila 3 leta.Tadrugega sva planirala čez cca 3-4 leta,ko rešimo stanovanjski problem.Pa se zarečenega kruha največ poje.Kot strela z jasnega je užgalo noseča sem.Brez planiranja.V prvo.
Pa je bil moj rahlo šokiran in malo presenečen,ker je bil on pobudnik za tako razliko.Imela sem občutek,da se nikakor ni mogel takoj sprijazniti,da je še en član na poti,saj je bil tastarejši takrat star šele 19 mesecev,ko sem zanosila.
Ampak,ko ga je dobil prvič v naročje,mi je priznal,da ga je vest zapekla,ker je takrat tako razmišljal.Danes ima oba tako rad,da ne more brez njih.Ni mu žal,da je tako majhna razlika.
Pa še lastnika stanovanja sva postala en dan,po mojem prihodu iz porodnišnice.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?