tonja -> kaj bi ve naredile? (13.11.2006 16:09:58)
|
Pozdravljene! Že večkrat sem bila na tem forumu, sedaj sem se pa včlanila, da povprašam za vaše mnenje. In sicer.... Z možem trenutno živiva v hiši mojih staršev. V tej hiši bi si lahko naredila mansardno stanovanje (dvosobno / 2,5?), vendar si zelo želiva svoje hiše, ki bo narejena tako kot si želiva midva (kuhinja, jedilnica, dnevna soba v enem velikem prostoru; spalnica z garderobnim prostorom, večjo kopalnico z masažno kadjo, galerija...). Hiša je stara 30 let, tako da bi bilo potrebno zamenjati okna, elektrika je bolj čudno napeljana, nova fasada, pa verjetno še en kup del, za katera se mi še ne sanja. Zazidljivo parcelo lahko dobiva poleg naše hiše - mi jo dajo starši. V naši hiši živi še moja mlajša sestra, za katero se še neve ali bo prišla po študiju živet domov ali jo bo pot peljala kam drugam. Če si narediva svojo hišo, bova morala za staro hišo, čez toliko in toliko let skrbeti morda midva. Morda sami starši ne bodo dovolj finančno sposobni, da bi skrbeli za njo pa bova morala midva za obe, kaj pa ko eden od staršev ostane sam, v veliki hiši. Kaj bi ve naredile? Bi preuredile staro hišo ali zgradile novo?
|
|
|
|