Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pogosto lulanje - znak nosečnosti? 13.11.2006 16:06:27
|
|
|
|
ninocka
|
Men se je sele tam v enmu 4 mesecu nosecnosti, ko je otrok ze zacel mal pritiskat na mehur. Ni blo pa to tko, da bi mogla it na 5 min. Enim se pa ze prej oz. ze takoj na zacetku. Jst npr. hodim tud vec na WC pred M in sploh ce je takrat se bolj mrzlo vreme. Pa upam da je kaj drugega...
|
|
RE: Pogosto lulanje - znak nosečnosti? 13.11.2006 16:32:14
|
|
|
|
2 Sraki
|
Pri men se je to začel šele v sedmem mesecu, pri prijateljicah pa se je začelo že takoj, tako da je možen znak, ni pa 100%. No morda si le srečka nosečka
|
|
|
|
RE: Pogosto lulanje - znak nosečnosti? 13.11.2006 16:43:16
|
|
|
|
petraz
|
Ja, lahko se pojavijo tudi v začetku nosečnosti..... Jaz sem tudi prvi mesec pogosto hodila na WC, sedaj ko gre h koncu pa še pogosteje...
|
|
|
|
RE: Pogosto lulanje - znak nosečnosti? 13.11.2006 22:07:30
|
|
|
|
živa
|
Jaz sem, preden sem delala test (tam okoli predvidenega začetka menstruacije), zelo pogosto lulala, ampak mi ni vžgalo, da je to zaradi nosečnosti. Lp, živa
|
|
|
|
RE: Pogosto lulanje - znak nosečnosti? 14.11.2006 7:09:50
|
|
|
|
lana38
|
Jaz sem v obeh prejšnjih nosečnostih hodila pogosto na WC, tudi ponoči vsako uro zadnji mesec. Zdaj pa imam ta mesec, ko jemljem Klomifen že od vsega začetka to težavo, da moram tudi ponoči 3 krat vstati. Podnevi pa grem vsako uro skoraj na WC. Ne vem, če je to stranski učinek Klomifena, samo zdaj je že minilo 12 dni od zadnje tablete Klomifena, težava pa je ša kar naprej tu. Ne vem, kaj to pomeni. bi naj prišla šele okrog 21.11. To pa je še cel teden. LP
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.