|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tipa je stisnilo !!!
14.11.2006 11:49:45   
teri
Ne vem zakaj se ma on za delat užaljenega!Kojuser posted image  mu hodi po glavi.Upam,da boš dosegla tisto kar si želiš čimprej in da se bomo drugo leto vidle kje ob morju z našimi trebuščki.user posted image

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.11.2006 12:10:17   
pina-1
anabanana pozdravljena.
še ena iz kopra in med nama z možem je ravno tako 16. let razlike. In še ena podrobnost, tudi moj možek ima dva otroka od prej. Pa to nima veze. Hotela sem ti povedat, da ne ga prehitro obsojat. Mogoče je on samo bolj previden in malo bolj "razumno" gleda na celotno situacijo.   Lepo se pogovori z njim, ker mu ni vseeno kako je s tabo. In vse te tvoje težave so sigurno vplivale tudi nanj in ga je malo strah. KEr te ima tako rad, noče da bi ti še trpela. Mogoče je prav da malce počakata in premeljeta vso situacijo. VErjami van in v njegovo ljubezen.

Ne oziraj se na to kar ti govorijo sorodniki, ker to so same bale. Itak ne vejo povedat nič pmetnega. Dostikrat.

Držim pesti zate da bo vse v redu. 

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.11.2006 12:16:30   
Anonimen
Anabanana, me veseli, da si se tako trdno odločila, kot sem se jaz, ne boš verjela, mene je že včeraj klical moj "bivši" in mi jokal po telefonu, kako zakaj kje....nekako malo popušča, bomo videli. Rekla sem mu, tako kot je napisala ena predhodnica: besede ne pomenijo več, dejanja so tista, ki bodo pokazala, kako resno misli za mano in najino prihodnostjo!!!
Ne boš verjela, ob teh besedah je obstal in začel malo drugače razmišljati o vsem skupaj. Hvala tisti, ki je napisala te besede, očitno delujejo v pravo smer, čeprav se nisva videla že 2 dni.
Anonimna, ki ti je vskočila v temo user posted image

(odgovor članu pina-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
14.11.2006 12:26:18   
curkica
Imaš prav, le daj mu časa, da premisli o situaciji. Dandanes je res že ful umetnost, da zastopiš ta bitja. Potem pa pravijo, da smo ženske zakomplicirane. Pa sploh ni tako. Me vsaj vemo, kaj hočemo v življenju, in se tudi potrudimo, da to tudi dobimo, ampak oni ... Danes bi rad to, jutri pa mu že ni več to všeč, ampak bi nekaj drugega.

Jaz sem tudi doživela podobno situacijo. Moj je sicer že od vsega začetka bil bolj zadržan, kar se tiče otroka, ker ima že enega z bivšo. In ker je z njo doživel težko preizkušnjo (ga je začela srat okoli kmalu po porodu...), vedno razmišlja samo o tem. Bolj ko mu govorim, da jaz nisem taka, in tudi res nisem, drugače ne bi bila z njim že 6 let in niti pomislim ne na to, da bi ga prevarala, bolj on tolmači svojo. Res v življenju nikoli ne veš, kaj pride, ampak če bi tako študirali, potem najbrž nihče na svetu ne bi imel več otrok in noben se ne bi več ženil v življenju. Živeti je treba za zdaj in si narediti življenje vsaj nekako znosno, saj je prekratko, da bi razmišljali o daljni prihodnosti. Živimo za zdaj in zdaj ... CARPE DIEM!!!

Jaz že tri leta ne jem več kontracep. tbl., in nikoli se ni vprašal med seksom, kaj če zanosim, pa nikoli nisva pazila. Ko pa sem ugotovila, da najverjetneje ne more bit normalno, da nimam menstr. in me je gin. poslal naprej na zdravljenje neplodnosti, se je pa odprlo Veliko vprašanje. Začel je težit, da pritiskam nanj, da nočem drugega kot otroka, da on še ni pripravljen, da še rabi čas... bla bla bla... Dala sem mu malo časa, da je premislil o vsem skupaj, kajti jaz sem stara 30 let in biološka ura mi že trka na vrata, on pa tudi ni več tako mlad, 35 let. Če kaj misli, naj se zjasni, al pa gotovo ... No in res je po parih dneh prišel do zaključka, da imam prav.

Zdaj sva v Mariboru prišla tako daleč, da je on moral dat spermo, in dr. je ugotovil, da najbrž po naravni poti ne bo šlo, ker imam PCO in so verjetno jajčeca toliko slabše kvalitete, da ko se sprosti-jo v jajcevod, propadejo in bomo za začetek probali z umetno opoditvijo-inseminacijo. Jaz moram obavit še HSG, po novem letu pa naj bi se že naročila za IUI. Da ne govorimo kakšen šok je bil kar naenkrat to zanj. Ful čudno se je držal, če se mi ne zdi, da je še prezgodaj, al jest to resno mislim, se nisem nikoli vprašala, kako bova zmogla, ker nimam redne službe, kaj pa če potem ostanem brez,... itd. itd. itd.  Pa spet od začetka, se usedeva, se pomeniva, ... OK, se strinja z mano, sva dost stara, kmalu bova prestara, mu povem, da četudi bi šla že januarja na IUI, ni nujno, da se takoj v prvo prime, če pa se, pa je še vedno 9 mesecev, da se navadi, ... U glavnem, zaenkrat se je nekako sprijaznil s situacijo, če ne že zato, ker vem, da me ima rad, in bi mu bilo težko brez mene. Vem pa, da mu v glavi ni še čisto nič jasno in še vedno premleva in študira, kako bo, ko bo, če bo ....

Tako da tudi tvoj anabanana se bo sigurno zdaj malo ozrl sam vase in bo o situaciji premislil, potem bosta pa vidla kako naprej. Saj bo,...

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 29
14.11.2006 12:48:36   
anabanana
Punce, vi ste polne modrosti, res in me ful tolažite. Ma ja, moram vam povedat, zakaj sem tako šokirana nad njim - namreč to kar zdaj dela je v čistem nasprotju z njegovim običajnim obnašanjem do mene; je zelo skrben in ljubeč in mi je ves čas bolezni stal trdno ob strani in pomagal tako psihično kot fizično. Debata o IVF je tekla miljonkrat in nikoli nisem opazila, da bi imel kakršenkoli predsodek glede tega, zdaj pa to buuumuser posted image user posted image

Danes hodi po stanovanju kot en zgubljen revček in je čisto tiho; skoraj se mi je že zasmilil, pa sem opomnila samo sebe, da sem jaz tista, ki bi morala držati surlo in biti žalostna. Vendar jaz še nisem vrgla puške v koruzo - kar se njega tiče, ga imam preveč rada, res. Zato sem se tudi odločila, da mu dam nekaj časa, da se definitivno in 100% odloči kaj hoče, da mi ne bo potem cviknil sredi postopka, ker potem bodo pa res glave padale!!!

Teri, pina, cukrica in vse ostale - hvala, ker ste se tako vživele v mojo situacijo; kako lepo je videt, da ljudem ni vseno, pa tudi, če se ne poznamo osebno.

Vse imate velike user posted image user posted image user posted image od mene.

krepat ma ne molat

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.11.2006 13:27:35   
pina-1
boš vidla da se bo kmalu vse razjasnilo. sej s potepanjem po stanovanu samo išče kako bi prišel do tebe in se ti opravičil. mi boš znala povedat čez kakšen dan. pri nas je ponavadi isto user posted image user posted image  so prov hecni ti naši user posted image .

user posted image  za srečo.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 31
14.11.2006 13:48:40   
koala
anabanana verjamem, da si prizadeta in užaljena, to je tvoja pravica, po drugi strani pa jaz (vsaj svojemu) skidam kapo. Niti našim ljubim ni lahko, ko nas gledajo tako potrte, razočarane, žalostne.
Ženske imamo vseeno to prednost, da se zjočemo, naši dragi so vzgojeni v smislu, da to ni prav nič moško. Naši dragi se o tem nimajo s kom pogovarjat, evo nas je tu veliko na kupu.
Morda pa ga je strah prihodnosti

Želim vama, da najdeta skupno pot, skupen jezik in da se bosta že prav kmalu veselila pluseka.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.11.2006 23:02:35   
Anonimen
Hey

No jaz imam podoben primer kot je pri tebi. Samo da se je pri meni dobro končalo.

Ko sem mojega spoznala je tudi imel že dva otroka. Jaz sem mu lepo povedala, da hočem tudi jaz 2. Mene ne zanima, če ima on otroke že od prej, pa če bo potem imel 4. Jaz imam še vedno samo dva oz. nobenega, če se on ne bi odločil zanje.

Njegovih otrok jaz ne štejem kot svoje, žal.

Torej je ful čudno gledal, ko sem mu rekla da imam željo po 2,3, otrocih. Si je mislil morda, da me bo minilo. No pa me ni in tudi ni bil najbolj navdušen, pa sem mu kar rekla evo, dovolj sem stara, hočem otroka. No in potem še enega.

Je pa tudi star zdaj 42 in je bil tudi zanj skrajni čas, zame pa tudi. Tako, da vidiš, da tudi če ima otroke od prej, in če te ima resnično rad si bo želel imeti otroke tudi s teboj.

Vso srečo!

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
19.11.2006 16:25:07   
alpog
Draga Anabanana!
Mislim, da ti po vseh skupnih letih dolguje to! Saj nisi ti kriva, da že ima otroke. Naj naredi po svojem feelingu, ti pa po svojem. Le pogum in vso srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 34
19.11.2006 16:55:54   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: alpog

Draga Anabanana!
Mislim, da ti po vseh skupnih letih dolguje to! Saj nisi ti kriva, da že ima otroke. Naj naredi po svojem feelingu, ti pa po svojem. Le pogum in vso srečo!

user posted image user posted image  dolguje?? Takih zadev se pa ja ne dolguje. imeti otroka je odlocitev obeh. malo nezrela reakcija od njega, lahko samo strah, nesigurnost, karkoli ze je, sigurno ji ni dolzan imeti otroka. Ker ko imas otroka, ki si ga nisi zelel, se to sigurno odraza na vzgoji, posvecenem casu,... In siliti z glavo cez zid, izsiliti otroka, ne vem - jaz mislim, da to vse pelje pol v ene smer user posted image  
Premislek, pogovor, morda se nekaj dodatnega casa - na podlagi tega pa potegniti zakljucek, kako naprej. srecno

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.11.2006 17:53:41   
anabanana
Ej, pupe, vidim, da sem še vedno aktualnauser posted image user posted image

Vam povem, kaj je novega: sva se pogovorila in je rekel, da on vsekakor namerava imeti otroka z mano, vendar ga je nekako šokiralo ko sem ga poklicala in rekla, da greva jutri v laboratorij. Rekel je še, da sem mu to zelo grdo povedalauser posted image oziroma skoraj ukazovalno rekla, da naj gre po napotnicouser posted image Po mojem mu nisem rekla ukazovalno, le odločno, saj sem bila sigurna, da ne bo nobenega problema. No, jaz tako ali tako ne morem iti na ivf še dva meseca, ker še okrevam po operaciji, želela sem le, da počasi pripraviva dokumentacijo. Moj g je zdaj tri tedne na dopustu, tako, da bi šla do njega čez kak mesec. Če se bo takrat spet izgovarjal, bom vedela na čem sem.

V njegovo ljubezen do mene nisem nikoli dvomila in tudi zdaj ne dvomim, žal pa je res tako, da mi ne dolguje imeti otroka; tega ne dolguje nihče nikomur.

krepat ma ne molat

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.11.2006 18:46:34   
Anonimen
Anabanana, sem vesela zate, ker se je tudi pri meni kar lepo izkazal v zadnjih dneh.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anonimna, ki ti je skočila v temo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.